Stein Hernes bytter nå stilling internt i Equinor.
Stein Hernes bytter nå stilling internt i Equinor.

Stein Hernes er ny direktør for myndighetskontakt i Equinor

Går fra å jobbe med bærekraft til myndighetskontakt i selskapet her i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Stein Hernes går fra stillingen som «Vice President Corporate Sustainability» i Equinor, til en ny stilling som direktør for myndighetskontakt i selskapet her i Norge.

– Jeg tenker at det er en spennende jobb i et stort og viktig selskap. Jeg er glad for at jeg er vist den tilliten, og ser frem til å jobbe med det fagfeltet sammen med dyktige folk, sier han til KOM24.

Hernes har lang fartstid i bransjen, og har tidligere vært strategisk rådgiver for NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, direktør for myndighetskontakt i Statkraft, direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Flytoget og kommunikasjonssjef i Olje- og energidepartementet.

I tillegg har han vært politisk rådgiver for Aps Stortingsgruppe og jobbet ved Statsministerens kontor. Fra byråsiden har han vært manager i Burson-Marsteller (Nå: Burson Cohn & Wolfe).

Etter å allerede ha jobbet et par år i Equinor, er det klart at han kjenner selskapet godt fra innsiden.

– Det er alltid en fordel å kunne både selskapet og fagfeltet man skal jobbe med, og jeg håper den erfaringer jeg bringer med meg både internt fra selskapet og fra tidligere jobber kan bidra til å gjøre Equinor til et enda sterkere selskap.

På spørsmål om hva som blir det mest utfordrende i den nye jobben, sier han at det er for tidlig å si hva som blir de «store» tingene å jobbe med.

– Equinor er et selskap som på grunn av størrelse og viktighet blir fulgt nøye, og jeg håper at min erfaring vil bidra til å kunne gjøre selskapet enda sterkere.

Hernes tiltrer den nye jobben 1.juni.

Powered by Labrador CMS