– For meg er dette en drømmejobb, og jeg gleder meg veldig til å gjøre alt jeg kan for å bidra til synlighet for det meningsfylte arbeidet CARE gjør.
– For meg er dette en drømmejobb, og jeg gleder meg veldig til å gjøre alt jeg kan for å bidra til synlighet for det meningsfylte arbeidet CARE gjør.

CARE Norge styrker kommunikasjonsavdelingen

Henter inn ny senior kommunikasjonsrådgiver med politisk bakgrunn.

Publisert

– CARE Norge gjør et enormt viktig arbeid for jenter og kvinner verden over, og jeg er veldig motivert for å komme i gang, sier Mie Inchley i en pressemelding mandag.

Hun kommer fra KrFs stortingsgruppe og Landskontor hvor hun var rådgiver for politikk og kommunikasjon, og har hatt en sentral rolle innenfor strategisk og politisk kommunikasjonsarbeid, mediekontakt, pressehåndtering, sosiale medier, og rådgivning og trening av toppolitikerne. Før hennes arbeid i KrF var hun digital sjef for MDG. Og hun har en bachelorgrad i Kultur og Ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Inchley begynte i ny stilling som senior kommunikasjonsrådgiver 1. februar, og skal bidra til at utviklings- og nødhjelpsorganisasjonen CARE Norge styrker sin kommunikasjonsavdeling.

– Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle være heldig nok til å finne en jobb hvor jeg kan kombinere alt jeg har av erfaring med mitt engasjement for utviklings- og nødhjelpsarbeid. For meg er dette en drømmejobb, og jeg gleder meg veldig til å gjøre alt jeg kan for å bidra til synlighet for det meningsfylte arbeidet CARE gjør.

Viktig at arbeidet gjør en forskjell

I rollen som senior kommunikasjonsrådgiver vil hun jobbe med PR og mediekontakt, samt rådgivning og strategi for CAREs sosiale og digitale kanaler. Hektiske dager i politikken har gitt henne evnen til å jobbe med høyt tempo, kombinert med at hun har tilegnet seg god oversikt over politiske prosesser og bistands- og utviklingspolitikk.

– Det har vist seg at den mest effektive måten å redusere fattigdom er å gi kvinner mulighet til inntekt og likestilling. Det er en stor motivasjon for meg å vite at CARE Norges arbeid virker og gjør en forskjell, og at de har høye ambisjoner om å bli en enda tydeligere stemme for kvinners rettigheter. Jeg føler meg heldig som får være med på dette, sier Inchley.

Susanne Lende, Leder for kommunikasjon og politikk i CARE Norge, mener at Inchley vil være særlig verdifull for synligheten og videreutviklingen av organisasjonen.

– Vi er glade for å få Mie med på laget. Med hennes brede erfaring og kompetanse knyttet til kommunikasjon rundt verdibaserte budskap, vil hun bli en svært viktig ressurs i vårt kommunikasjonsarbeid. CARE Norge har store ambisjoner for kommunikasjonsarbeidet, og Mie er en sentral brikke i oppbyggingen av fagmiljøet.

Powered by Labrador CMS