Waqar Rana, CTO i CH Tech, Abtin Rahmanian, CEO i Creative Heads og utvikler Saif Rana i CH Tech.
Waqar Rana, CTO i CH Tech, Abtin Rahmanian, CEO i Creative Heads og utvikler Saif Rana i CH Tech.

Markedsføringsbyrå vil ta opp kampen med de store plattformene

– Nå går vi for de store kundene, sier Creative Heads-sjefen.

Publisert

Markedsføringsbyrået Creative Heads kjøper opp teknologiselskapet Visana, opplyses det om i en pressemelding.

Creative Heads ble til som et resultat av fusjonen mellom Optus AS og Bajasen Design og Reklame AS tidligere i år. Nå tar de neste steg i utviklingen og henter inn kompetanse innen tech og styrker sitt tjenestetilbud innen web, e-commerce og utvikling. Byrået satser i tillegg stort, med utvikling av egen plattform.

– Et steg videre

– Visana er et ungt selskap med bra utviklingsmiljø, og vi er glade for å få dem inn i Creative Heads. Vi tror nettbutikk vil bli større innen den digitale sfæren i tiden fremover, og dette er noe vi vil satse mer på. Oppkjøpet gir oss gode integrasjonsmuligheter og etter hvert en egenutviklet e-commerce-plattform. Med egne ben å stå på innen tech, kan vi ta et steg videre. Nå går vi for de store kundene, sier CEO i Creative Heads, Abtin Rahmanian i meldingen.

Med det har byrået nå fire datterselskaper: CH Performance som jobber med tekster, sosiale medier, søkemotoroptimalisering og annonsering. CH Communication som leverer innenfor design, uttrykk, kommunikasjon og tradisjonell reklame. CH Studio som produserer foto, film, animasjon og podkast, og CH Tech som leverer nettsider, e-commerce og utvikling.

Rahmanian forteller at de neste år har et mål om å ligge på en omsetning på 35 millioner kroner sammenlagt for gruppen.

To nye med på laget

Med oppkjøpet får Creative Heads to nye ansatte på hovedkontoret på Romerike, i tillegg til et utviklerteam lokalisert i utlandet. Waqar Rana og Saif Rana, er nyansatte i CH Tech, og de tror oppkjøpet vil føre med seg mye positivt.

– Å bli en del av Creative Heads vil skape nye muligheter for oss. Tidligere måtte vi fokusere på alt mellom himmel og jord, og fikk ofte ikke jobbet med det vi egentlig ønsket. Vi blir nå en del av et større fagmiljø med sterkt fokus på vekst og utvikling, noe som gjør det mulig for oss å senke skuldrene. Misforstå meg rett; vi har på ingen måte roet ned tempoet eller redusert innsatsen. Men å bli med i Creative Heads gjør det mulig for oss å satse tyngre på teknologien vi brenner for, med større økonomiske ressurser og et større dedikert utviklerteam, sier Waqar Rana, CTO i CH Tech.

Saif Rana er ansatt som utvikler.

– Som en del av Creative Heads er vi i en mye bedre posisjon til å ta inn større kunder og jobbe med større prosjekter. Nå har vi mer vekstpotensiale, og vi kommer nok til å omsette for en god del mer enn det vi opprinnelig hadde planlagt. Ikke minst har vi nå tilgang til et stort fagnettverk, noe som virkelig er en fordel for oss, sier han i samme melding.

Powered by Labrador CMS