Ivar Tjønsø er ny daglig leder i Nettrakett. Her sammen med avtroppende daglig leder og medeier i selskapet, Line Suhr Johansen.
Ivar Tjønsø er ny daglig leder i Nettrakett. Her sammen med avtroppende daglig leder og medeier i selskapet, Line Suhr Johansen.

Nettrakett har ansatt ny daglig leder

Og han er på utkikk etter flere «nekttraketter».

Publisert

Nettrakett er et digitalt markedsføringsselskap med 16 ansatte på Sortland og Tromsø. Det nordnorske selskapet leverer tjenester blant annet innen markedsstrategi og nettsider. Ivar Tjønsø tiltrådte stillingen som daglig leder 1. juni, opplyses det i en pressemelding.

– Det er utrolig spennende å få være med i Nettrakett-teamet. selskapet. Med en historisk vekst på 30-40 prosent årlig, forundrer det meg ikke om vi er både 20 og 30 ansatte om ett eller to år, uttaler Tjønsø i samme melding.

Han kommer fra en rolle som regiondirektør i regnskapsbyrået Accountor. Han tar med seg erfaringer fra fiskeindustri, oppdrett, oljevern og helsekost. Han har også rukket å jobbe som konsulent for oppstarts- og innovasjonsmiljøet i Vesterålen og Lofoten, gjennom sin stilling som senior rådgiver i Fabrikken Næringshage.

I 2017 fikk Line Johansen og Nettrakett «Nykomlingsprisen» fra Nordland Fylkeskommune, og i dag teller kundelisten mer enn 200 bedrifter. I fjor åpnet bedriften kontor i Tromsø, i tillegg til hovedkvarteret på Sortland.

– Vi så behovet for å ta steget nordover. Både for å være tett på eksisterende kunder, men også som et ledd i den ekspansjonen vi nå er inne i, sier Line Suhr Johansen, avtroppende daglig leder og medeier i selskapet.

Den nye daglige lederen er stadig på utkikk etter nye medarbeidere, nye «nettraketter».

– Skal vi lykkes med vekstambisjonene våre, er nøkkelen å ansette de beste folka. Nord-Norge trenger flere kloke hoder som kan løfte frem og sørge for synlighet for de fantastiske bedriftene vi har, avslutter Tjønsø.

Powered by Labrador CMS