Concept Communication har fått Fredrik Hagelund med på laget.

Concept Communication henter erfaring innen arrangementsutvikling

– Vi er veldig heldige som får med oss en av de meste erfarne i bransjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Concept Communication har fått Fredrik Hagelund med på laget. Han kommer fra Lund Gruppen Arrangement, der han de siste ni årene har arbeidet som senior prosjektleder. Dette opplyses det om i en pressemelding.

Hagelund satt i Lund Gruppen Holdings «konsernforum», hvor det har vært stort fokus på Business Development. Han har også holdt en egen arrangementsportefølje med flere av landets største arrangementer og festivaler. Haglund begynner i stillingen som rådgiver i Concept Communication.

– Etter ni år trengte jeg nye utfordringer, og jeg ser frem til nye utfordringer i et utrolig spennende selskap. Jeg skal bidra med å bistå eksisterende kunder samtidig som vi ser på muligheter for vekst, sier Hagelund til KOM24.

Hagelund har holdt flere foredrag innen prosjektledelse, ledelse, «Markedskommunikasjon mot generasjon Y og Z» og «Team & Kommunikasjon», for Westerdals, Handelshøyskolen BI og Sponsor og Eventforeningen i Oslo.

– Vi er veldig heldige som får med oss en av de meste erfarne i bransjen og gleder oss til å dele hans gode strategiske og operasjonelle ferdigheter innen arrangementsutvikling, salg og markedsføring med våre kunder sier byråleder Morten Sandberg i samme melding.

Powered by Labrador CMS