Kruse Larsen lanserer en nordisk debattarena, Nordic Health Talks, i samarbeid med Reform Society (Sverige), Molecule Consultancy (Danmark) og Ahjo Communication (Finland).
Kruse Larsen lanserer en nordisk debattarena, Nordic Health Talks, i samarbeid med Reform Society (Sverige), Molecule Consultancy (Danmark) og Ahjo Communication (Finland).

Kruse Larsen lanserer nordisk debattarena for helsesaker

Lanserer nå en felles storsatsing på helse.

Publisert

- Det ligger et stort potensial for mer samarbeid og kunnskapsutveksling mellom helse- og life science-aktører i Norden. Veldig mange ideelle og private aktører jobber på tvers av landegrenser, og det er behov for en arena for å åpne for diskusjoner og erfaringsutveksling mellom nordiske aktører, sier Mette Nilstad, partner og leder av helseteamet i Kruse Larsen i en pressemelding.

Kruse Larsen arrangerer Nordic Health Talks i samarbeid med Reform Society (Sverige), Molecule Consultancy (Danmark) og Ahjo Communication (Finland).

Nordic Health Talks vil løfte faglige og helsepolitiske problemstillinger til scenen. Dette vil være en arena hvor de inviterer både selskaper, organisasjoner, helsepersonell, politikere og akademia til samtaler.

- Vi er fire forholdsvis små land. Et sterkere nordisk samarbeid øker sjansene for at vi blir lyttet til når store beslutninger skal tas, sier Nilstad.

Den aller første Nordic Health Talks ble spilt inn i Stockholm i Sverige onsdag 29. mars med tema «Nye legemiddelregler i EU – når kommer forslaget og hva er konsekvensene?»

– Jeg er sikker på at helse- og omsorg, organisering, finansiering og utvikling av nye medisiner og ny teknologi, vil bli brennhete temaer i tiden som kommer som vil interessere både borgere og politikere. Det kommer vi til å se allerede i høstens lokalvalg, sier Jan-Erik Larsen, partner og daglig leder i Kruse Larsen.

Powered by Labrador CMS