Stabssjef og partner, Tim Peters, partner Mette Nilstad, daglig leder og Partner, Jan-Erik Larsen. Foto: Espen Solli

Mette Nilstad blir partner i Kruse Larsen

Mette Nilstad har i to år ledet Kruse Larsens offensive satsing på helse- og legemiddelmarkedet. Nå blir hun partner i selskapet.

Publisert

Det melder byrået i en pressemelding.

– Mette kom inn med kunnskap og erfaring. Hun har lyktes med å bygge opp et enda sterkere team rundt seg, som leverer imponerende resultater for kundene, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen i pressemeldingen.

Nilstad kom til Kruse Larsen fra jobben som senior strategirådgiver i Helse Midt-Norge. Hun har ledet sekretariatet for Beslutningsforum for nye metoder og har også mange års erfaring fra Helse- og omsorgsdepartementet.

– Jeg er glad for at vi bistår så mange med kompetanse, kapasitet og kunnskap på et krevende og komplisert område. Vi er et unikt team i Kruse Larsen og Pressure, som kan ta på oss det aller meste. Det blir spennende å få enda mer ansvar som partner, sier Nilstad i pressemeldingen.

Helseteamet i Kruse Larsen ansatte nylig konstituert redaktør i Dagens Medisin, Siri Gulliksen Tømmerbakke. Blant de andre på teamet er tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen og Pernille Eik Lunde Løvlie.

Kruse Larsen har totalt 24 ansatte, i tillegg til tilknyttede ressurser. Nilstad blir selskapets syvende partner. Datterselskapet Pressure er spesialisert på digital politisk påvirkning og vil i løpet av vinteren bestå av ni rådgivere, der flere har spesiell kompetanse på helse.

– Vi har ikke noe mål om å vokse, men satser videre på flere områder som er viktige for kundene våre, fra energi og bærekraft, til krisekommunikasjon og havnæringene. Fellesnevneren på huset er dyp kompetanse på strategisk kommunikasjon og politikk, sier Larsen.

Kruse Larsen har hovedkontor i Oslo, mens fire rådgivere jobber fra selskapets kontor i Trondheim.


Powered by Labrador CMS