Aleksander Sæterstøl
Aleksander Sæterstøl

Influenser blir med på Torpet kjendis

Vebjørn Selbekk og Aleksander Sæterstøl flytter inn på «Torpet kjendis» sammen med ferskingen Dora Thorhallsdottir når en ny sesong av sidekonkurransen til «Farmen kjendis» starter.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag 9. januar 2024 er det sesongpremiere på den åttende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2 Direkte og TV 2 Play. Samtidig får vi se tre nye deltakere i sidekonkurransen «Torpet kjendis» på TV 2 Play.

Trekløveret som i år starter opp på «Torpet kjendis» er Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk, familieterapeut og stand up-komiker Dora Thorhallsdottir og tv-personlighet og influenser Aleksander Sæterstøl. 

Sammen inntar de Rekstadhaugen, et lite torp ikke så langt fra «Farmen kjendis»-gården Li gård på Hedmarken. 

Etter tvekampene på «Farmen kjendis» får de selskap av «Farmen kjendis»-deltakeren som ryker ut. Alle tre vil gjennom «Torpet kjendis» også få muligheten til å kjempe seg inn på «Farmen kjendis»-gården.

Aleksander Sæterstøl var med i fjorårets sesong av «Farmen kjendis». Han røk ut i finaleuken, og har planer om å kjempe seg tilbake på Farmen.

– Å delta på Torpet blir gøy, og jeg er veldig spent på hvem jeg skal bo med der inne. Det eneste jeg vil er å komme inn igjen på Farmen, sier Sæterstøl. 

Powered by Labrador CMS