Aleksandra Joner ledet showet i fjor, i år er hun en av de nominerte.
Aleksandra Joner ledet showet i fjor, i år er hun en av de nominerte.

Dette er årets semifinalister i Vixen Awards

Med utgangspunkt i rekordmange 33 700 nominasjoner, er 163 semifinalister til VIXEN Awards 2023 nå klare.

Publisert Sist oppdatert

– Det har vært utrolig spennende juryarbeid, som vanlig, men kanskje ekstra givende i år, ettersom vi har en ny struktur for juryeringen. Det å ha tre mindre juryer, med hver sin juryleder, som har hatt ansvar for sine utvalgte kategorier, mener jeg har vært med på å gjøre selve vurderingsarbeidet vårt bedre, og mer enhetlig, og det håper jeg kommer til syne i valg av semifinalister i første omgang, forteller jurygeneral, Astrid Valen-Utvik i en pressemelding.

Nå er det opp til publikum å stemme sine favoritter til finalen. Avstemningen avsluttes søndag 3. desember Kl. 23.59. «Folkets Favoritt» er åpen fram til søndag 10. desember klokka. 23:59.

Publikums stemmer teller 40 prosent mot juryens 60 prosent.

Nytt i år er kategorien «Kunnskap», som allerede vekker stort engasjement blant publikum.

–Det var mange sterke kandidater blant årets nominasjoner, og vi mener vi har funnet fram til et knippe semifinalister som på hver sin måte er med på å løfte blikket og flytte bransjen fremover, sier Dag Robert Jerijervi, redaksjonssjef i Kampanje og juryleder for kategoriene «Kunnskap», «Business», «Sterke Mening» og «Bærekraft».

–Det har vært spesielt morsomt å dykke ned i den nye kategorien «Kunnskap» og se hvor variert og mangfoldig influenser-floraen faktisk er. Her blir det tøff konkurranse om seieren, forteller han

«Folkets favoritt» er en ren publikumskategori – her er det folket som bestemmer. 

I kategoriene«Årets sterke mening»,«Stjerneskudd»,«Bærekraft»,«Business» og «Årets influenser», er det juryen som velger ut finalister og vinnere.

Vinnerne offentliggjøres 9. februar 2024.

Dette er årets semifinalister: Powered by Labrador CMS