– De siste ukene har vi jobbet knallhardt med nye signeringer, og vi har allerede sikret oss noen knallgode navn, sier daglig leder i Aller Social Club, Hillevi Forsman.
– De siste ukene har vi jobbet knallhardt med nye signeringer, og vi har allerede sikret oss noen knallgode navn, sier daglig leder i Aller Social Club, Hillevi Forsman.

Aller Media lover gratis podkast

– I motsetning til våre konkurrenter, vil vi tilby all podkast helt gratis, forteller podkastansvarlig i Social Club.

Publisert

– De siste ukene har vi jobbet knallhardt med nye signeringer. Jobben er på ingen måte over enda, men vi har allerede sikret oss noen knallgode navn, sier daglig leder i Aller Social Club, Hillevi Forsman i en pressemelding tirsdag.

Aller Social Club signerer blant andre TV-profil Henriette Brusgaard, OL-vinnerne Mol og Sørum og TikTok-stjerne Helén Skogstad.

For Forsman og resten av gjengen i Aller Social Club er målet å levere langt mer enn bare annonsekampanjer til sine medlemmer.

– For flere av våre profiler er sosiale medier en fulltidsjobb som foregår fra hjemmekontor. Det kan fort bli ensomt. Vi skal tilby et miljø for våre medlemmer, bistå med kreativt arbeid og strategier for hvordan de kan vokse i sine respektive kanaler, sier Tonje Løw Hansen, vekstansvarlig i Aller Social Club.

Aller Social Clubs nyeste signeringer:

Anders Mol – Volleyballstjerne og vinner av gull i Tokyo OL 2021

Christian Sørum - Volleyballstjerne og vinner av gull i Tokyo OL 2021

Tone Kroken – Interiørarkitekt og influenser

Annie Fredriksen - Treningsprofil

Simon Tronstad – Tidligere Farmen-deltaker

Henriette Brusgaard – Tv-profil og podkaster

Helén Skogstad – TikTok-stjerne

Stine Hartmann – Trening- og livsstilsprofil

Kristin Birkelund - Treningsprofil

Lene Drange – Forbrukerøkonom og programleder i Luksusfellen

Birgitte Maaseide – Volleyballstjerne og influenser

Andrea Sveinsdottir – Livsstil- og moteprofil

Tina Skarbøe – mammablogger

Morten Dalhaug – Trening- og livsstilsprofil

Erlend Elias – Stylist og livsstilsprofil

Gjør ikke som konkurrentene

Hun legger til at de har som mål at profilene deres alltid skal inkluderes i relevante briefer i Aller Media.

– På den måten kan vi optimalisere kombinasjonen av godt innhold og profil på tvers av Aller Medias kanaler. Det betyr gull både for kunder, lesere og profiler.

Nylig flyttet Aller Social Club inn i nye lokaler i Aller Media-bygget på Hasle. Her blir det arbeidsplasser som klubbens profiler kan benytte, møterom og ikke minst et splitter nytt podkast-studio.

– Her skal det lages podkast, av og for Aller Media – med sterke profiler på laget. Vi kan love at det kommer mye bra innhold fra oss fremover, og i motsetning til våre konkurrenter, vil vi tilby all podkast helt gratis, forteller Petter Lekes, podkastansvarlig i Social Club.

Powered by Labrador CMS