Petter Meyer og Anette Myhre Vincendeau.

MeyerHaugen øker satsingen på topplederrekruttering

Rekrutteringsselskapet ansetter Anette Myhre Vincendeau i satsingen på toppledelse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

MeyerHaugen øker satsingen på toppledelse og ansetter Anette Myhre Vincendeau, til satsingen innen topplederrekruttering.

Det opplyser selskapet i en pressemelding mandag.

– Fra å være del av et godt etablert selskap med et internasjonalt nettverk går turen videre til en yngre og raskt voksende aktør i det norske rekrutteringsmarkedet. Jeg ser fram til å knytte kontakt med nye kolleger, kunder og kandidater, sier Myhre Vincendeau.

Hun kommer til MeyerHaugen fra Amrop Delphi, hvor hun har lang erfaring med rekruttering av mellomledere, toppledere og styremedlemmer innen privat og offentlig sektor.

– Hun stiller med et bredt nettverk

Petter Meyer, Managing Partner i MeyerHaugen, er stolt over signeringen av Anette Myhre Vincendeau.

– Hun har dyp forståelse for topplederrekruttering og har et bredt nettverk. Hun blir en stor ressurs for kundene våre.

Myhre Vincendeau har erfaring fra mange ulike bransjer og har jobbet særlig med lederrekruttering. Hun har også jobbet for Econas kurs- og konferansevirksomhet, og er utdannet siviløkonom.

– Hun er dyktig til å skape tillit og levere kvalitet overfor både oppdragsgivere og kandidater. Hun har dyp fagkompetanse og setter seg fort inn i oppgavene som skal løses, sier Bård Idås, som er fagansvarlig for topplederrekruttering i MeyerHaugen.

MeyerHaugen er et rekrutteringsselskap som er spesialister på lederrekruttering innen teknologi, kommunikasjon, bærekraft og bygg/anlegg.

Powered by Labrador CMS