Nora Fossem Nygaard og Jenny Oppegård Birkeland har fått jobb i Ifs kommunikasjonsstab. Her sammen med kommunikasjonsdirektør i If, Andreas Handeland.
Nora Fossem Nygaard og Jenny Oppegård Birkeland har fått jobb i Ifs kommunikasjonsstab. Her sammen med kommunikasjonsdirektør i If, Andreas Handeland.

If styrker laget med Nora og Jenny

– Disse to talentene vil med erfaring, kunnskap og pågangsmot styrke If fra dag én, sier kommunikasjonsdirektøren.

Publisert

Nora Fossem Nygaard og Jenny Oppegård Birkeland som er nyeste tilskudd i forsikringsselskapets kommunikasjonsavdeling, opplyses det om i en pressemelding.

Førstnevnte får i oppgave å lede arbeidet med Ifs sosiale medier i Norge , mens Birkeland går inn som rådgiver med fokus på eksternkommunikasjon. I meldingen kommer det frem at de begge har vært en del av Ifs kommunikasjonsavdeling siden 1. oktober 2021.

Nora Fossem Nygaard (30) kommer fra stillingen som innholdsredaktør i Agria Dyreforsikring, hvor hun også var bærekraftsansvarlig for Agria i Norge, og før dette jobbet hun som webredaktør i Troll Forsikring.

– Kommunikasjonsavdelingen i If er et dedikert og dyktig team hvor jeg kan utvikle meg videre og lære masse. If er kjent for god kultur, høy trivsel og ikke minst store utviklingsmuligheter, og jeg gleder meg stort til fortsettelsen, sier Nygaard i meldingen.

Jenny Oppegård Birkeland (26) har seks års erfaring fra byråene WergelandApenes og Släger.

– For meg representerer forsikringsbransjen en utrolig interessant kommunikasjonsutfordring. Samtidig som forsikring er et lavinteresseprodukt, er det på den andre siden relevant i nesten alle deler av samfunnet. Som byråhode er jeg også overbevist om at det blir spennende å prøve seg på den andre siden av bordet, så når If ga meg muligheten og tilliten til å være med å forme selskapets kommunikasjon videre fra innsiden, var ikke «nei takk» et alternativ, sier hun i samme melding.

– Traff blink

Kommunikasjonsdirektør i If, Andreas Handeland, er overbevist om at de traff blink med rekrutteringen:

– Nora og Jenny har allerede imponert med våkne blikk, kjappe hoder og skarpe penner. Vi søkte etter folk med driv, kommunikasjonsfaglig teft og god samfunnsforståelse, og det har vi i aller høyeste grad funnet. Disse to talentene vil med erfaring, kunnskap og pågangsmot styrke If fra dag én. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med å få de med på laget, sier Handeland.

Nora Fossem Nygaard og Jenny Oppegård Birkeland har vært en del av Ifs kommunikasjonsavdeling siden 1. oktober 2021.

Powered by Labrador CMS