Andreas Nyheim, seniorrådgiver i Storm Communications.

Andreas Nyheim går til Storm Communications

Andreas Nyheim, med bakgrunn fra blant annet Dagens Næringsliv, DNB og XXL, går nå inn som seniorrådgiver i PR-byrået Storm Comunications.

Publisert Sist oppdatert

Andreas Nyheim har lang erfaring fra ulike sider av bordet. Han var i mange år journalist i ledende medier som VG, E24 og Dagens Næringsliv, og har siden det blant annet vært kommunikasjonsdirektør i XXL. 

Han har også flere års fartstid som kommunikasjonsrådgiver og talsperson for DNB-konsernet. Nyheim har dessuten byråerfaring som tidligere seniorrådgiver i First House.

– Andreas er virkelig en komplett spiller i vår verden. Vi ble første gang kjent da vi begge var ferske journalister i DN-redaksjonen. Senere jobbet vi sammen i byrå, og jeg er veldig glad for nok en gang å få jobbe tett sammen med denne kloke, trivelige og svært kompetente tromsøværingen. Kundene våre kan glede seg, sier Marius Parmann, byråleder i Storm Communications i en pressemelding.

Byrået utgjør Stormhuset sammen med Storm Samfunn og reklamebyrået Smeh. 

Parmann melder om en god start på året med god tilgang på nye prosjekter fra eksisterende og nye kunder.

– Vi har hele veien vokst i takt med etterspørselen fra våre kunder. Slutten av 2023 ble travel og vi har holdt en fin fart inn i 2024. Og med flinke folk som Andreas på laget, rigger vi oss for den økte oppdragsmengden. Han vil særlig styrke oss innen lederposisjonering, medie- og krisehåndtering og finansiell kommunikasjon.

Det siste halvåret har Nyheim vært kommunikasjonssjef i finanskonsernet Storebrand. Storebrand blir også blant kundene som Nyheim skal bistå i sin nye rolle i Storm. 

– Jeg har lært mye i Storebrand og møtt mange bra folk som jeg nå ser frem til å samarbeide med i en litt annen form. Samtidig håper jeg å kunne bidra godt til å utvikle Storm videre i neste fase. Det er imponerende å se hva gjengen der har fått til de siste årene. Jeg har spesielt sansen for hvordan Storm jobber for å bygge langsiktige relasjoner til kundene gjennom gode kommunikasjonsfaglige råd og leveranser, sier Nyheim.

Andreas Nyheim har første arbeidsdag 1. mars.

 

Powered by Labrador CMS