– Her skal vi vokse og bli enda dyktigere rådgivere, sier Andreas Thue.

Iteo flytter inn i Økern Portal

I flere år har kommunikasjonsbyrået bistått Oslo Pensjonsforsikring med markedsføringen av Økern Portal. Det har fungert så godt at byrået klarte å overbevise seg selv også.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi ser fram til å flytte inn i Norges råeste næringsbygg, sier daglig leder i Iteo Andreas Thue, i en pressemelding torsdag.

Byrået som spesialiserer seg på markedskommunikasjon for B2B-bedrifter har inngått en leiekontrakt med varighet på fem og et halvt år i Økern Portal.

Valget ble gjort etter en grundig prosess der flere næringsbygg ble vurdert. Til slutt ble det avholdt en avstemning der byråets 22 ansatte skulle stemme.

– Det var helt naturlig for oss å la alle ta del i en så viktig beslutning. Det er summen av kvalitetene ved næringsbygget som gjorde at valget falt på Økern Portal.

– En tillitserklæring

Forvaltningsdirektør i Oslo Pensjonsforsikring som eier Økern Portal, Richard Groven, syntes det er gledelig at en nær samarbeidspartner for prosjektet har valgt å flytte inn.

– Vi har jobbet tett med Iteo i lang tid om Økern Portal – og syntes selvfølgelig det er hyggelig at de flytter inn i bygget som de kjenner så godt. Det er en tillitserklæring og viser at vi har gjort mange gode valg underveis.

Ifølge Groven er om lag 90 prosent av kontorlokalene i bygget utleid.

Thue mener nye kontorer i Økern Portal vil bety mye for selskapet.

– Her skal vi vokse og bli enda dyktigere rådgivere. At vårt nye hjem blir i et så moderne og annerledes næringsbygg legger til rette for at vi kan tiltrekke oss de skarpeste hodene og utvikle oss som byrå. Vi gleder oss til å invitere kunder og samarbeidspartnere til Økern Portal i mai, sier han.

Powered by Labrador CMS