Ole Martin Buene
Ole Martin Buene

Ole Martin Buene blir kom.dir i Aneo

Aneo slår sammen avdelingene Brand & Marketing og Kommunikasjon og samfunnskontakt fra 1. mai 2024.

Publisert

– Med denne endringen ønsker vi å styrke Aneo i møte med hvert eneste kontaktpunkt, og jeg gleder meg til å få samlet kreftene som driver med kommunikasjon under én paraply, sier konsernsjef Gunnar Hovland i en pressemelding.

Til å lede dette arbeidet har Aneo ansatt Ole Martin Buene, som nå blir ny direktør for Marked og Kommunikasjon i Aneo.

– Ole Martin har en unik bredde i sin kompetanse og erfaring, som står godt til Aneos ambisjoner framover, sier Hovland.

Buene har en kreativ bakgrunn fra Westerdals School of Communication, og flere år bak seg i reklamebransjen. 

Han har også erfaring med både kommunikasjon, markedsføring og merkevarebygging fra flere bransjer, og hatt sentrale lederstillinger innen samfunnskontakt og kommunikasjon i Fremtind forsikring, TINE og Arbeiderpartiet.

– Jeg er veldig glad for at Ole Martin ønsker å bli en del av fornybarteamet i Aneo. Jeg tror hans største styrke og viktigste bidrag er evnen til å tenke helhetlig, å spille de rundt seg gode, og hans kunnskap om å oversette det kompliserte til forståelig kommunikasjon, sier Hovland. 

Buene vil ha kontorsted Oslo.

Buene selv peker på oppdraget og kompetansen i Aneo som sin motivasjon.— Fundamentet her er utrolig godt: En spennende tid, et selskap fullt av dyktige folk på en rekke fagfelt, et viktig samfunnsoppdrag og et rammeverk til å lykkes kommersielt. Jeg gleder meg til å bli kjent med Aneo, avslutter Ole Martin.

Buene tiltrer som konserndirektør 1. mai. Han vil også være plassleder for Aneo sitt kontor i hovedstaden.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS