Emilie Valebjørg og Peter Gløersen er nye medeiere i Nucleus. Til venstre er byråleder Anette Jamtvedt.

Emilie Valebjørg og Peter Gløersen blir medeiere i Nucleus

Nucleus utvider eierfellesskapet med to seniorrådgivere.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er veldig glad for at vi har fått inn Emilie og Peter på eiersiden. Dette er to dyktige og engasjerte rådgivere som betyr mye for byrået – for folkene våre og kundene våre. Jeg ser frem til å utvikle byrået videre sammen med dem, sier styreleder i Nucleus, Atle Hommersand i en pressemelding.

Både Valebjørg og Gløersen er seniorrådgivere, og har vært hos Nucleus siden 2019 da de kom fra henholdsvis NOKUT og Brettforbundet. 

I Nucleus leder de hvert sitt team; team marked og team innhold.

– Emilie og Peter har imponert meg veldig i tiden de har vært i Nucleus. På hvert sitt område skaper de kommunikasjon som blir lagt merke til og som bidrar til at kundene våre hevder seg innenfor sine respektive bransjer. De tør å utfordre og finner nye måter å nå gjennom på, og gjennom det utvikler de også byrået og våre leveranser, sier byråleder Anette Jamtvedt. 

Både Valebjørg og Gløersen har nylig kommet tilbake fra foreldrepermisjon og ser frem til å sette fart med resten av gjengen.

– Jeg har aldri angret på sidebyttet fra kundesiden til byrå. Mye av det skyldes nok at jeg havnet i Nucleus. Lite hierarki gjør at du får mye ansvar hvis du vil ha det, og jeg har vært heldig å få lede prosjekter omtrent fra dag én. Det er en tillitserklæring at vi nå får være med på eiersiden, men også et «go» for å pushe videre og sørge for at vi tar ut alt potensialet vårt, sier Valebjørg.

– Å komme inn på eiersiden er ikke bare stort for meg personlig, men også et løfte om å være med å forme fremtiden til byrået. Vi skal fortsette å sette fag først for å tiltrekke oss de flinkeste folka, og jobbe for å lande de kundene som både utfordrer oss og motiverer oss til å levere hver eneste dag. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Gløersen.

I tillegg til Peter Gløersen og Emilie Valebjørg eies Nucleus av Atle Hommersand, Axel Revheim, Leif Iversen og Anette Jamtvedt.

Powered by Labrador CMS