Anette Johansen-Desjardin er ansatt som nyhetsjournalist i KOM24.
Anette Johansen-Desjardin er ansatt som nyhetsjournalist i KOM24.

Pressemelding

Anette Johansen-Desjardin (34) ansatt som nyhetsjournalist i KOM24

Publisert Sist oppdatert

Johansen-Desjardin begynte i den faste jobben som nyhetsjournalist i KOM24 mandag 10. mai.

– Jeg er utrolig stolt av å bli en del av KOM24, og må understreke at jeg er imponert over hva redaksjonen har fått til på så kort tid. Jeg skal bidra med det daglige arbeidet med å skrive god journalistikk om en voksende og kreativ industri. Jeg føler meg både heldig og privilegert som får være med på denne reisen under ett år siden oppstart, sier hun.

Nyhetsredaktør Yngve Garen Svardal i KOM24.
Nyhetsredaktør Yngve Garen Svardal i KOM24.

34-åringen har journalistutdanning fra Høyskolen Kristiania og et årsstudium i markedsføring fra Victoria University of Wellington. Hun har i en årrekke jobbet som frilansjournalist og konsulent i Coop - og har erfaring fra både Romerikes Blad og Nettavisen.

Nyhetsredaktør Yngve Garen Svardal sier KOM24s lesere har mye godt stoff i vente.

– Jeg glad for at vi har ansatt Anette og jeg ser fram til å jobbe sammen med henne. Hun har erfaring fra både journalistikk og kommunikasjon, noe som vil være med å styrke redaksjonen til KOM24. Jeg kan love leserne våre mange gode saker fra Anette i tiden framover, sier Svardal.

Ansvarlig redaktør Erik Waatland sier at det var en lang og grundig prosess som til slutt endte med den beste kandidaten.

– Anette imponerte oss gjennom en svært omfattende rekrutteringsprosess, så vi har store forventninger til henne og det arbeidet hun skal legge ned hos oss. Nå ser vi fram til å kjøre på fremover med enda bedre journalistikk, sier Waatland.

Nyhetsjournalist Ingvild Fylling går fra en heltidsstilling i KOM24 til å jobbe deltid for å begynne på en mastergrad til høsten.

Powered by Labrador CMS