– Fjoråret var insane, og jeg er så stolt av at vi klarte oss gjennom det året der, sier Fetisha Williams.

Fetisha Williams flytter podkasten sin til Podimo

Fra og med 11. januar vil podkasten «Fetisha + 1» publiseres på podkastplattformen Podimo.

Publisert Sist oppdatert

Fetisha Williams har de siste årene gjort seg bemerket som en av Norges mest fremtredende mediepersonligheter, og podkasten «Fetisha + 1» er ifølge Podtoppen.no en av landets mest populære.

I episoden som ble sluppet i dag, avslører Williams at hun har bestemt seg for å inngå et samarbeid med podkastplattformen Podimo. 

Podkasten vil være tilgjengelig for Podimos abonnementer fra og med 11. januar.

En av våre største

Fride von Porat, daglig leder i Podimo Norge.

Fride von Porat, daglig leder i Podimo Norge, er glad for at Fetisha Williams har valgt Podimo.

– Fetisha har preget podkast-Norge og topplistene det siste året, og hennes evne til å levere en engasjerende podkast har gjort henne til en av landets mest populære medieprofiler, sier von Parat i en pressemelding. 

Hun understreker at dette markerer en betydningsfull satsing for plattformen her i Norge.

Podimo har hatt en solid vekstkurve siden oppstarten i 2019 og retter nå selskapet inn mot lønnsomhet.

–Fra å være en utfordrer i markedet, beveger vi oss nå mot å bli en ledende aktør. Fetisha Williams' signering er et tydelig bevis på vår forpliktelse til å styrke vår posisjon. Vi vil fortsette å investere i talenter og innhold, og 2024 blir ikke noe unntak. 

– Fjoråret var insane

Williams forteller at 2023 var et hektisk år, med både lansering av egen kokebok, egen podkast og flere TV-opptredener.

– Fjoråret var insane, og jeg er så stolt av at vi klarte oss gjennom det året der. Nå ønsker jeg mer forutsigbarhet i prosjektene mine, og med Podimo i ryggen får jeg tryggheten jeg trenger for å ta podkasten et steg videre. Jeg gleder meg til å begynne med hele videoepisoder, som mange av lytterne har bedt om lenge, forteller hun.

«Fetisha +1» med nye gjester hver uke vil ligge eksklusivt hos Podimo, men som vanlig vil det komme to episoder i uka; én episode med gjest, også én episode med Fetishas faste makker Anine Olsen, hvor de svarer på spørsmål fra lytterne. 

Powered by Labrador CMS