Annelene Foss Svingen forlater Norsk Kulturråd og begynner i Utdanningsdirektoratet.

Annelene er ny kommunikasjonsdirektør i Utdanningsdirektoratet

– Jeg ser frem til å være med å videreutvikle kommunikasjonsarbeidet, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Annelene Foss Svingen blir ny kommunikasjonsdirektør i Utdanningsdirektoratet, opplyses det om i en melding.

– Dette er en fantastisk spennende oppgave å ta fatt på. Samfunnsoppdraget til Utdanningsdirektoratet motiverer meg, i tillegg til at direktoratet så tydelig plasserer kommunikasjon og brukerdialog som et strategisk innsatsområde, sier Svingen i meldingen.

Hun kommer fra stilling som kommunikasjonsdirektør i Norsk Kulturråd, og har bred erfaring fra offentlig forvaltning, politikk og privat sektor. I tillegg har hun hatt ulike roller innen kommunikasjon og brukerdialog i komplekse virksomheter. Av utdanning er Svingen utdannet jurist.

Utdanningsdirektoratets direktør Hege Nilssen er fornøyd med ansettelsen.

– Annelenes erfaring vil bidra til å løfte arbeidet vårt med strategisk kommunikasjon, god brukerdialog og ikke minst internkommunikasjon på tvers av virksomheten. Jeg ser frem til å få henne inn i ledergruppa, sier Nilssen i samme melding.

Svingen på sin side gleder seg til å starte i ny jobb 1.januar 2022.

– Kommunikasjonsstaben jeg skal lede har et spennende utviklingsmandat. Staben skal bidra til at Utdanningsdirektoratet oppleves som åpen, relevant og kunnskapsrik, gjennom strategisk kommunikasjon og i tett samspill med fagfolkene i hele virksomheten. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle kommunikasjonsarbeidet sammen med erfarne medarbeidere og i god dialog med aktørene i sektoren.

Powered by Labrador CMS