Og om de skulle glemme kondom, kan Norse alltid fly dem rimelig og komfortabelt tilbake til Oslo om ni måneder
Og om de skulle glemme kondom, kan Norse alltid fly dem rimelig og komfortabelt tilbake til Oslo om ni måneder

Det tok fire timer fra ideen ble sådd til reklame var på plass ute

Amerianske soldater får hele Oslo til å gå av hengslene.

Publisert

Mens det onsdag var Geils kondomreklame rettet mot amerikanske soldater som har landlov i Oslo i disse dager har også gjengen i Anorak stått på og kommet opp med sin reklame på vegner av Norse.

Flyselskapet ønsker mannskapet på USS «Gerald R. Ford» velkommen til Oslo – og minner om at de enkelt, rimelig og komfortabelt kan fly dem tilbake, om norgesbesøket skulle sette varige spor.

– Vi håper amerikanerne koser seg i Oslo på Heidi’s Bier Bar. Og dersom en liten sjømann – eller -kvinne – skulle komme ut av besøket, håper vi de returnerer når plikten kaller, sier Jakob Steinmo og Jakob August Andresen, kreativt team i Anorak NoA i en pressemelding.

Onsdag la det gigantiske hangarskipet, med et mannskap på 4500, til kai innerst i Oslofjorden. De fleste om bord er amerikanere, og flere har ikke vært på land på lenge. Nå venter landlov og noen etterlengtede fridager i Oslo.

Det vil flyselskapet Norse spille på.

– Det er rimelig å forvente at flere av amerikanerne kommer til å gå inn for å hygge seg de få dagene de har på land, og at de virkelig vil forelske seg i Norge, så her så vi en morsom mulighet for å gjøre flyvningene våre mellom USA og Oslo mer kjent. Både Anorak og RED dentsu X hev seg rundt i rekordfart, og jeg tror det tok under fire timer fra første tankespire, til vi hadde bestilt og levert utendørs, sier Bård Nordhagen, CFO i Norse Atlantic Airways.

Powered by Labrador CMS