F.v. Jens-Petter Aarhus, Kine Werenskiold og Kai Holmberg.
F.v. Jens-Petter Aarhus, Kine Werenskiold og Kai Holmberg.

Her er den nye byråledelsen i Anorak

Jens-Petter Aarhus går inn i rollen som kreativ direktør, og Kine A. Werenskiold er ny byråleder.

Publisert Sist oppdatert

– Det føles bra, sier Kine Werenskiold til KOM24.

Siden Torgeir Vierdal ga seg som byråleder i Anorak, har hun vært konstituert byråleder. For kort tid siden fikk hun tilbud fra NoAs ledelse ved Kai Holmberg, sjef for NOA Norge, om å fortsette, men ikke lengre som konstituert.

– Ydmyk for oppgaven

– Jeg kjenner byrået godt og vet hva som virkelig bor i folk og talenter hos oss, og har også et overblikk over det som rører seg hos kundene våre. Jeg er ydmyk for oppgaven, men også veldig ambisiøs fordi jeg vet hvor flinke folk som er i Anorak og i vår NoA-familie i resten av Norden, sier hun.

Hun mener at med et så bra utgangspunkt, kommer de til å få til enda mer sammen.

Min jobb blir å sørge for å skape de beste forutsetninger for folkene her til å skape så gode løsninger for kundene våre som mulig, sier hun.

Jens-Petter Aarhus trer inn i rollen som kreativ direktør.

Gode kumpaner

– Jeg deler jobben med Jens-Petter, som får en tydelig lederrolle på siden av meg. For å løfte faget til nye høyder trenger vi et sterkt fagfokus og en sterk fagledelse. Jeg er overbevist om at vi gjør en bra ting ved å flytte faget i front sammen med forretningen, sier Werenskiold.

Aarhus og Werenskiold har jobbet sammen siden byrålederen startet i Anorak.

– Men aldri fast, ikke før de siste årene da jeg kom tilbake til byrået for drøye to år siden. Men siden da har vi også jobbet mye sammen, vi er gode kumpaner og vi utfyller hverandre. Vi er ærlige og det er ingen prestisje mellom oss.

– Han kommer fra det kreative og jeg fra businessen. Vi er en god duo.

Nå teller byrået 50 personer.

Føler et større ansvar

– Det kreves arbeid fra flere for at 50 folk skal ha det bra og dermed levere bra til våre kunder. Vi kommer derfor til å ha flere som jobber med Anorak enn før, ikke bare i Anorak. Med oss i ledergruppen har vi også Silje Tobiassen, Janne Espevalen og Nicklas Bohman.

Som byråleder føler hun på et enda større ansvar enn som konstituert.

– Det er annerledes når man kan se langt fram i tid, og ikke bare dag for dag. Det forløser mye energi å kunne tenke langsiktig, og det er selvfølgelig et større ansvar.

Powered by Labrador CMS