Her er gjengen i Fortell Innholdsbyrå samlet.

Lanserer nytt innholdsbyrå på Hamar

AspireGruppen utvider.

Publisert

Fortell Innholdsbyrå i Hamar skal produsere og distribuere treffsikkert kvalitetsinnhold mot riktige målgrupper, og med målbar effekt.

Det skriver byrået i en pressemelding.

– Innholdsmarkedsføring blir en stadig større del av markedsføringsbudsjettene til norske bedrifter, og ikke uten grunn. Flere og flere ser at i kampen om forbrukerne må man by seg selv, og vise hva som er unikt med det bedriften din tilbyr. Gode historier og innhold som skaper verdi for målgruppen din knytter deg nærmere kundene dine, og øker sjansen for at de velger deg, sier daglig leder i Fortell, Cathrine Glomsvoll.

Fortell Innholdsbyrå er en del av kommunikasjonsnettverket AspireGruppen. AspireGruppen eies av mediekonsernet Hamar Media og består av søsterselskapene ANTI Hamar, Spire kommunikasjon og Flisa Trykkeri.

– Vår filosofi handler om å finne, dyrke og spre den gode historien om bedrifter og virksomheter. For å bli en sterk merkevare, må historien om deg fortelles på en smart måte, til de du vil skal vite om deg. Vi har en klar ambisjon å fortelle så godt at kunder oppsøker oss og blir hos oss, sier Glomsvoll i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS