Ledergruppen i Apriil Reklame sammen med de nyansatte. Fra venstre: Marte Folkedal Lie, Doffen Trellevik, Silje Iselin Bøyum, Christian Furu, Camilla Løland, Lasse Marøen, Conny Breivik, Cathrine Håland, Kathrine Bjerga og Sandra Marøy.

Apriil ansetter seks nye på Bergens-kontoret

Henter Telenor Medias gamle markedssjef.

Publisert

– Vi har et uttalt mål om å bli et av Norges mest spennende kreative miljøer, og et byrå blir som kjent aldri bedre enn folkene som jobber her. Derfor er det veldig hyggelig å ønske en bukett med så flinke mennesker velkommen til oss, sier kreativ leder, Doffen Trellevik i en pressemelding.

Apriil sitt reklamebyrå har nå ansatt seks nye, alle på kontoret i Bergen.

Camilla Løland (til venstre) sammen med leder for design og rådgivning, Conny Breivik.

Kathrine Bjerga er nyansatt som senior merkevarerådgiver. Hun har bakgrunn som innovasjonssjef i Tryg Forsikring, og har tidligere jobbet som reklamesjef i Telenor Media, Oslo.

– Vi er utrolig heldige som har kapret Kathrine. Hun er en fantastisk merkevarerådgiver, med en helt unik profil og kompetanse innen forretningsutvikling, reklame og innovasjon fra noen av Norges største merkevarer, sier leder for design og rådgivning, Conny Breivik.

Camilla Løland er ansatt som ny senior designer mens Christian Furu og Silje Iselin Bøyum er byråets to nye teksttalenter.

Sandra Marøy begynte i stilling som digital markedsfører før sommeren og Marte Folkedal Lie er ny prosjektleder. Hun kommer fra stilling som leder for forbrukerdrevet kommunikasjon i Q-Meieriene.

Apriil er et kommunikasjonshus med 130 medarbeidere fordelt mellom Oslo, Bergen og Stavanger.

Reklamedelen av Apriil i Bergen teller med dette 30 personer, og jobber blant annet med kunder som Tryg, Bergens Tidende, Scandic, Skyss og Eviny.

Powered by Labrador CMS