Bak fv kommunikasjnosrådgiver Marius Wærhaug Madsen, kommunikasjonsrådgiver Kristin Seljelid Weber og daglig leder Fredrik Hannestad

Kristin Seljelid Weber går til Apriil

Går fra stillingen som Head of Creative i Isobar

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det melder Apriil i en pressemelding, tirsdag.

- Jeg gleder meg veldig til å dykke ordentlig ned i PR feltet igjen. Apriil har et veldig godt lag, spennende kunder, og store ambisjoner for fremtiden som jeg ser frem til å være en del av, sier Kristin Seljelid Weber i pressemeldingen.

Hun blir tilknyttet PR-delen av Apriil, og der skal hun ha ansvar for en rekke nasjonale- og internasjonale kunder. Fra Isobar har hun erfaring som kundeansvarlig og prosjektleder for blant annet Norwegian og Norgesgruppen.

- Vi er veldig fornøyde med å få Kristin med på laget. Hennes varierte og spennende bakgrunn gjør henne godt egnet til en sentral rolle hos oss. Vi vokser på tross av pandemien, og Kristins erfaring med kundeansvar for noen av Norges største merkevarer vil komme Apriil til god nytte, sier daglig leder Fredrik Hannestad.

Kristin hadde personalansvar for den kreative avdelingen i Isobar. Hun har tidligere også vært daglig leder og PR-rådgiver i Presskontakterna.

Powered by Labrador CMS