Linda Nordheim og Jannicke Josefsson-Ruud får endelig lov til å jobbe sammen igjen.
Linda Nordheim og Jannicke Josefsson-Ruud får endelig lov til å jobbe sammen igjen.

Jannicke Josefsson-Ruud forlater Apriil PR Oslo og går til Maverix

Blir gjenforent med gammel kollega.

Publisert Sist oppdatert

– Tiden i Apriil har vært utelukkende positiv omgitt av flinke fagfolk på tvers av flere byer og byråer. Jeg har lært masse i Apriil og forlater et byråmiljø som jeg er helt sikker på at kommer til å lykkes godt fremover. Jeg var i Apriil i nesten 1,5 år, men fikk i Maverix en mulighet det var umulig å si nei til, så ikke noe mer dramatikk enn det, sier Jannicke Josefsson-Ruud til KOM24.

Hun forlater nå Apriil for å bli leder for konsept og reklame i Maverix.

Får brukt bredden sin

I sin nye stilling skal hun lede avdelingen for konseptuell kommunikasjon som består av kreativ leder, kreativt team, designere og prosjektledelse. Hovedfokus på å utvikle eksisterende kundeportefølje, samt bidra til vekst og nye kunder.

– They had me at hello, eller i hvert fall etter et par setninger om hvordan de tenker kommunikasjon nå og fremover, spøker Josefsson-Ruud.

Hun sier at i Maverix får hun brukt hele bredden av sin kompetanse og erfaring. Hun er i tillegg veldig glad for å være tilbake i tett samarbeid med tidligere kollega og byråleder i Maverix, Linda Nordheim.

– Det føles som å komme hjem, avslutter hun.

Kommunikasjonshuset Maverix har nå nærmere 40 ansatte og har kunder som TV 2, Aker BioMarine, Empet, Fleks, Santa Maria, Gassnova, Fleks, Andfjord Salmon, Ørn Software, Innovasjon Norge og Visit Norway. Byrået har levert positive tall fra oppstarten i 2018 og har hatt en formidabel vekst de siste årene. De gir nå full gass med flere nyansettelser på både eksisterende og nye forretningsområder.

Byråleder Linda Nordheim ser positivt på fremtiden.

– Perfekt bakgrunn

– Jeg har jobbet sammen med Josefsson-Ruud i mange år i Mediacom, så jeg vet godt hvilken ressurs hun er, og er veldig glad for at våre karriereveier krysses igjen. Hun har en perfekt bakgrunn for oss i Maverix. Hun vil være en sterk bidragsyter i vårt arbeid innen strategi, konseptuell og kreativ kommunikasjon, avslutter Nordheim.

Powered by Labrador CMS