Tina Stiegler blir ny konsernsjef i Apriil

Tina Stiegler blir ny konsernsjef i Apriil

Magnar Øyhovden går til Fjordkraft.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Onsdag 1. juni hadde Apriils nye konsernsjef sjef sin første dag på jobb. Det melder Apriil på egen Linkedin-konto.

– Jeg ønsker meg en jobb med resultatansvar, gjerne i skjæringspunktet kultur, medier og teknologi, sier hun til Apriils egen Linkedin-konto.

Stiegler har hatt en lang karriere, blant annet har hun tolv år i Schibsted bak seg og hun har vært konserndirektør i Umoe i to år, fram til oktober 2021. Nå er det altså Apriil i hjembyen Bergen som står for tur.

– Jeg planlegger å bruke den første måneden på å lytte og snakke med så mange som mulig. Samtidig blir jeg Magnars skygge i mange møter, og skal lære så mye som mulig av ham før han slutter. Gleder meg til fortsettelsen!, sier hun til Apriils Linkedin-konto.

KOM24 har vært i kontakt med Stiegler onsdag kveld, men hun ønsker ikke å uttale seg om sin nye jobb som PR-topp.

Hun overtar sjefsstolen etter Magnar Øyhovden, som kom inn i konsernet for litt over to år siden. Da hadde han flere år som toppsjef i Sbanken bak seg.

– Utfordringen i Fjordkraft ble for spennende, sier han til KOM24.

Han sier han har hatt to spennende år i Apriil.

– Det har vært spennende år i en meget spesiell tid. Det har vært gøy å være med på den starten til Apriil. Jeg er veldig glad for at vi tok sjansen og startet opp, selv om det var midt i pandemi. Vi har fått brynt oss og det har vært mange felles utfordringer og det har gitt mer fellesskap, sier han.

Magnar Øyhovden er nå avtroppende konserndirektør i Apriil.

Øyhovden sier at hans forse har vært å lage produkter og tjenester som sluttbruker og kunder skal være fornøyd med og som skal kommuniseres og tilrettelegges på en fin måte.

– Hva tenker du om framtiden til Apriil nå når du er på vei ut dørene?

– Jeg tror de har lysende framtid, de blir stadig sterkere, mer samkjørt og målsettingen på å utnytte kompetanse på tvers i selskapet til kundens fordel blir bare bedre for hver dag som går.

Øyhovden skal jobbe i Apriil ut juni måned. Han begynner i sin nye jobb 8. august.

Powered by Labrador CMS