Tina Stiegler blir ny konsernsjef i Apriil
Tina Stiegler blir ny konsernsjef i Apriil

Tina Stiegler blir ny konsernsjef i Apriil

Magnar Øyhovden går til Fjordkraft.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 1. juni hadde Apriils nye konsernsjef sjef sin første dag på jobb. Det melder Apriil på egen Linkedin-konto.

– Jeg ønsker meg en jobb med resultatansvar, gjerne i skjæringspunktet kultur, medier og teknologi, sier hun til Apriils egen Linkedin-konto.

Stiegler har hatt en lang karriere, blant annet har hun tolv år i Schibsted bak seg og hun har vært konserndirektør i Umoe i to år, fram til oktober 2021. Nå er det altså Apriil i hjembyen Bergen som står for tur.

– Jeg planlegger å bruke den første måneden på å lytte og snakke med så mange som mulig. Samtidig blir jeg Magnars skygge i mange møter, og skal lære så mye som mulig av ham før han slutter. Gleder meg til fortsettelsen!, sier hun til Apriils Linkedin-konto.

KOM24 har vært i kontakt med Stiegler onsdag kveld, men hun ønsker ikke å uttale seg om sin nye jobb som PR-topp.

Hun overtar sjefsstolen etter Magnar Øyhovden, som kom inn i konsernet for litt over to år siden. Da hadde han flere år som toppsjef i Sbanken bak seg.

– Utfordringen i Fjordkraft ble for spennende, sier han til KOM24.

Han sier han har hatt to spennende år i Apriil.

– Det har vært spennende år i en meget spesiell tid. Det har vært gøy å være med på den starten til Apriil. Jeg er veldig glad for at vi tok sjansen og startet opp, selv om det var midt i pandemi. Vi har fått brynt oss og det har vært mange felles utfordringer og det har gitt mer fellesskap, sier han.

Magnar Øyhovden er nå avtroppende konserndirektør i Apriil.
Magnar Øyhovden er nå avtroppende konserndirektør i Apriil.

Øyhovden sier at hans forse har vært å lage produkter og tjenester som sluttbruker og kunder skal være fornøyd med og som skal kommuniseres og tilrettelegges på en fin måte.

– Hva tenker du om framtiden til Apriil nå når du er på vei ut dørene?

– Jeg tror de har lysende framtid, de blir stadig sterkere, mer samkjørt og målsettingen på å utnytte kompetanse på tvers i selskapet til kundens fordel blir bare bedre for hver dag som går.

Øyhovden skal jobbe i Apriil ut juni måned. Han begynner i sin nye jobb 8. august.

Powered by Labrador CMS