– Gjennom en fast avtale får kunden et team som bryr seg litt ekstra, sier daglig leder.
– Gjennom en fast avtale får kunden et team som bryr seg litt ekstra, sier daglig leder.

Filmproduksjonsbyrået tilbyr Avia Hub til fast månedspris

Håper løsningen skal bidra til at markedsførere får mer tid til å dyrke kreativiteten.

Publisert

– Vi erfarer at både vi og kunde sparer mye tid på at vi har et etablert forhold, der kunde og det kreative teamet blir godt kjent. Regissører, filmskapere, animatører og andre har det til felles at de motiveres av å føle et eierskap til kundens prosjekter og får anerkjennelse for arbeidet de gjør, sier daglig leder i Avia Deniz Huseby i en pressemelding.

Filmproduksjonsbyrået lanserer nyheten AVIA Hub, som er en ny tjenestemodell som skal forenkle bestillingsprosessen og sikre at bedrifter får alt videoinnholdet de trenger til en fast månedspris.

Effektiviserer bestillingsprosessen

Det håper AVIA skal gi markedsførere mer tid til å jobbe kreativt.

– Gjennom en fast avtale får kunden et team som bryr seg litt ekstra, samtidig gir det reduserte kostnader og enklere bestilling. Vi vet av erfaring at dette er noe våre kunder finner attraktivt.

Arbeidsmodellen er utviklet for å gi bedrifter mulighet til å effektivisere bestillingsprosesser ved å omgå stadige oppstartsmøter, gjentakende brief og andre formaliteter som kreves for hvert prosjekt. Med AVIA Hub skal markedsavdelingen være sikret videoinnhold hele året, og få mer tid til å jobbe med det kreative.

Videre i meldingen opplyser byrået at deres kunder vil få et eget team med kreatører fra flere enn ti fagfelt, blant annet filmskapere, animatører, regissører, streaming produsent og drone. Prisen for dette beskrives som en månedslønn.

I begynnelsen vil det kun være plass til et fåtall nye kunder i AVIA Hub, for å sikre at hver kunde får den dedikasjonen dette krever.

Powered by Labrador CMS