– Som tromsøværing er jeg skikkelig stolt av Hålogaland Teater og jeg er glad og takknemlig over å ha fått stillingen som kommunikasjonssjef, sier Mona Ringstrand.

Går fra Avinor til Hålogaland Teater

Mona Ringstrand synes det blir vemodig å forlate Avinor, men gleder seg over å få sin drøm i oppfyllelse.  

Publisert Sist oppdatert

Mona Ringstrand er ansatt som ny kommunikasjonssjef på Hålogaland Teater fra 1. februar 2024. 

– Som tromsøværing er jeg skikkelig stolt av Hålogaland Teater og jeg er glad og takknemlig over å ha fått stillingen som kommunikasjonssjef. Jeg gleder meg til å få være med i videre utvikling av dette inspirerende samfunnsoppdraget, sier Ringstrand i en pressemelding. 

Ringstrand kommer fra jobben som kommersiell sjef for Avinor Tromsø Lufthavn, hvor hun har jobbet med forretningsutvikling, markedsarbeid og kommunikasjon.

Hun har utdannelse innen reiseliv, ledelse, prosjektledelse og grønn omstilling.

– Jeg har hatt sju lærerike og givende år hos Avinor. Det blir vemodig å forlate Tromsø lufthavn og mine kollegaer her, men det er en drøm i oppfyllelse å få jobbe for Hålogaland Teater, sier Ringstrand selv.

Direktør Bodil Kjelstrup ønsker Ringstrand varmt velkommen til Hålogaland Teater.

– Teateret jobber kontinuerlig med å være i dialog med publikum, formidle vårt teatertilbud og hvorfor teater er viktig i dagens samfunn. Ringstrands faglige kompetanse, strategiske teft og erfaring blir et viktig bidrag i arbeidet framover, sier Kjelstrup.

Powered by Labrador CMS