Et av Erling Braut Haalands ritualer før kamp er å skrelle en appelsin perfekt.
Et av Erling Braut Haalands ritualer før kamp er å skrelle en appelsin perfekt.

Slik skal Erling Braut Haaland få flere nordmenn til å spise sunt

Fotballstjerner viser fram sine før-kamp ritualer.

Publisert

– Via sosiale medier er barn og unge vant til å se store stjerner «off camera». En mindre polert film bidrar til en forståelse av spillerne som «vanlige» mennesker. Som resten av oss spiser de også sine grønnsaker, forteller kreativt team Bianca Olsson og Linn Tidemandsen i Fuel Reklamebyrå i en pressemelding.

Madrid og Barcelona

Fuel Reklamebyrå, Harald Zwart med Motion Blur og BAMA går for gull i ny kampanje som skal få fart på inntaket av frukt og grønt Kampanjefilmen vil vises både på TV, kino og i sosiale- og digitale medier.

I filmen møter vi landslagsspillerne Erling Braut Haaland, Caroline Graham Hansen og Martin Ødegaard på trening og før kamp. Her viser de frem noen av sine «pre game rituals»– ting de gjør før de skal i ilden. Idrettsstjerner er store forbilder, og i split screen får vi se unge fans kopiere dem.

Det ble en intens innspillingsperiode for å få alt i å gå i hop, med filmteam i Madrid og Barcelona som måtte filme både Graham Hansen og Ødegård i ferien.

– Mange kjenner til Nadal sin sans for ritualer– ting han må gjennomføre før hver eneste serve på tennisbanen. Han er kanskje det mest ekstreme eksempelet på en som har vendt seg til rutiner og gjennomføringen av dem, sier regissør Harald Zwart.

Siden 1994

– Dette er en film vi er utrolig stolte av å ha fått til i en tid med mye forbehold og reiserestriksjoner. Dette er ikke bare en viktig kampanje for merkevaren BAMA men realisme er denne filmens kvalitet, og hjelper til å skape en nærhet til de store stjernene. sier Benedicte U. Johansen, kundeansvarlig i Fuel Reklamebyrå.

5 om dagen har vært en viktig del av BAMAs kommunikasjon siden 1994.

Powered by Labrador CMS