– Perfekt at BCW tok kontakt om et samarbeid på deres satsingsområder innen strategisk rådgivning mot ESG og det grønne skiftet, sier Ketil Kjenseth.

Leder av Energi- og miljøkomiteen blir partner med BCW

Ketil Kjenseth inngår samarbeid med Burson Cohn & Wolfe.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ketil Kjenseth tar seg med erfaring om det grønne skiftet, bioøkonomi og politisk analyse i nytt samarbeid med kommunikasjonsbyrået Burson Cohn & Wolfe (BCW).

Det opplyses om i en pressemelding fra byrået torsdag.

Kjenseth har etter totalt åtte år på Stortinget startet sitt eget selskap, Bråstadlia Handelslag AS, som nå har inngått samarbeidsavtalen med BCW. Kommunikasjonsbyrået styrker dermed sin strategiske kompetanse på rådgivning og politisk analyse innen fornybarfeltet.

– Vi står midt i et skifte. Gjennom arbeidet mitt i Norsk Vann, som stortingsrepresentant for Venstre, og leder for Energi- og miljøkomiteen har jeg god erfaring med grønne energiformer og klimaløsninger. Dette innebærer blant annet biogass og vannkraft. Jeg har blant annet jobbet med områder som klimatilpasning i store byggeprosjekter, sier Kjenseth i meldingen.

I meldingen står det videre at BCW opplever en økende oppdragsmengde på områder innenfor ESG og et behov for politisk analyse.

– Jeg er opptatt av både internasjonale og nasjonale grønne fremstøt, og har blant annet erfaring som medlem av Nordisk råd. Nå opererer jeg også fra Gjøvik, og det er midt i «matfatet» for Norges bioøkonomi. Med sitt nasjonale og globale arbeid var det også perfekt at BCW tok kontakt om et samarbeid på deres satsingsområder innen strategisk rådgivning mot ESG og det grønne skiftet, sier Kjenseth.

Administrerende direktør for BCW, Kristian Sarastuen, gleder seg over den nye samarbeidspartneren.

– Det ligger store muligheter for Norge i videreutvikling av bioøkonomien og etablering av ny industri basert på fornybart råstoff. Vi kommer til å se en eksplosiv vekst innenfor denne næringen, dersom Stortinget og regjeringen legger til rette for dette. Vår jobb er å hjelpe selskapene å navigere i dette landskapet, styrke selskapenes konkurransevilkår og bistå dem med å finne industrielle samarbeidspartnere som kan bidra til å utløse nye muligheter. Vi bruker våre eksperter i Norge og våre globale muskler i dette arbeidet, sier Sarastuen i samme melding.

Powered by Labrador CMS