Kruse Larsen har fått tre nye partenere, (f.v.) Petter Kvinge Tvedt, Anne Therese Gullberg, styreleder Lisbeth Berg-Hansen og Christopher Amundsen Wand.
Kruse Larsen har fått tre nye partenere, (f.v.) Petter Kvinge Tvedt, Anne Therese Gullberg, styreleder Lisbeth Berg-Hansen og Christopher Amundsen Wand.

Tre nye partnere i Kruse Larsen

Kruse Larsen har vokst og styrket tilbudet gjennom koronakrisen. Nå har styret i selskapet utnevnt tre nye partnere for å styrke selskapet og viktige satsingsområder videre.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er et svært viktig, og nytt steg for Kruse Larsen, der vi bredder partnerskapet med tre dyktige seniorrådgivere og ledere. De kommer til å sikre at kundene får et enda bedre og bredere, men også mer spisset tilbud, sier styreleder Lisbeth Berg-Hansen, i en pressemelding tirsdag.

Kruse Larsen spesialiserer seg innen strategisk rådgivning, og teller i dag 20 ansatte.

– Vi har vært gjennom et veldig spesielt halvannet år, der vi har vært ekstra viktige for kundene våre. Derfor har vi også ansatt en rekke nye, dyktige rådgivere, som styrker posisjonen vår på strategi, politikk og krisekommunikasjon.

Det nye partnerskapet består av Anne Therese Gullberg, Christopher Amundsen Wand og Petter Kvinge Tvedt.

– De vil styrke posisjonen videre, samtidig som vi får enda større trykk på områder som energi, bærekraft, finans, maritim næring og infrastruktur.

Partner-trio

Anne Therese Gullberg har vært seniorrådgiver i Kruse Larsen siden februar 2019. Hun har doktorgrad i statsvitenskap fra Universitet i Oslo, og har jobbet 13 år som forsker ved CICERO Senter for klimaforskning. Gullberg har også vært rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe og leder for Gambit Hill+Knowlton Strategies´ faggruppe på bærekraft.

Christopher Amundsen Wand har vært seniorrådgiver i Kruse Larsen siden høsten 2018. Han kom fra Geelmuyden Kiese, der han var fagansvarlig for arbeid med politikk, myndighetskontakt og påvirkning. Han har ellers lang erfaring fra Høyre, der han har jobbet som rådgiver for stortingsgruppen, møtt som representant på Stortinget og vært generalsekretær i Unge Høyre.

Petter Kvinge Tvedt begynte som seniorrådgiver i Kruse Larsen i april 2019. Han hadde før det vært politisk rådgiver og statssekretær i Finansdepartementet i fem år. Tvedt var sentral i posisjoneringen av partileder Siv Jensen og FrPs strategi- og kommunikasjonsarbeid i regjering.

Powered by Labrador CMS