Markedsavdelingen i ice skal samarbeide tett med Starcom fremover.

Starcom vant kampen om ice - skal sørge for å doble markedsandelen

- Ice er en fantastisk spennende merkevare å jobbe med, sier Nina Skotte i Starcom.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter en anbudsprosess med flere ulike mediebyråer har ice valgt mediebyrået Starcom som ny partner for å doble sin markedsandel, opplyses det om i en pressemelding.

- De blir vår nye totalleverandør på mediekjøp fremover og derfor en svært viktig strategisk partner, sier Beathe Stangeland Eide, Head of Brand & Marketing i ice som i løpet av de siste årene har blitt en stor annonsør i det norske markedet.

Ice gjennomførte på slutten av 2020 en større anbudsrunde.

- Vi har hatt et fantastisk fint samarbeid med Red gjennom mer enn 10 år, og de er en viktig grunn til at vi nå har over 10 prosent markedsandel. Vi er Nordens raskest voksende mobilselskap og har hatt vekst hele 21 kvartaler på rad og har store ambisjoner for fremtiden. Vi vurderte Starcom til å være den foretrukne partneren til å jobbe med reisen fra 10 til 20 prosent markedsandel, sier Eide.

I følge meldingen valgte ice Starcom fordi selskapet «fremstår som et innovativt mediebyrå med solid kompetanse innen kommunikasjon, medier og teknologi».

- Markedsavdelingen i ice skal samarbeide tett med Starcom fremover og jobbe hardt for å sikre at innhold, medieflater og data spiller på lag med målene om å skape opplevelser for forbruker og gode forretningsresultater, sier Hanne-Sophie Y. Solhaug, Marketing Manager hos ice.

Nina Skotte i Starcom sier de er stolte og ydmyke over samarbeidet som snart skal i gang.

- Ice er en fantastisk spennende merkevare å jobbe med. Med sitt eget landsdekkende og moderne mobilnett er de den virkelige utfordreren til det sterke duopolet i det norske telekom-markedet. I så måte skal vi skal legge all vår kraft og energi i å sikre at media og kommunikasjonen bidrar til vekst for ice og at de når sine mål for fremtiden.

Den nye avtalen trer i kraft i april.

Powered by Labrador CMS