Diana Jandl von Hall (til venstre) og Bente Kvam Kristoffersen.

Diana Jandl von Hall er ny senior prosjektleder i Trigger

Med over 25 års erfaring fra velkjente byråer er Diana Jandl von Hall nå klar for Trigger.

Publisert Sist oppdatert

Von Hall har jobbet i en rekke reklame- og designbyråer, deriblant Gjerholm, Pulse, TRY, SMFB, DDB, Bates og Leo Burnett. Nå er hun på plass hos Trigger i Torggata.

– Jeg har sett hvor flinke Trigger er til å få frem tydelig og aktuell kommunikasjon, som også har stor påvirkningskraft og gjennomslag, sier von Hall i en pressemelding.

– Jeg gleder meg over å være en del av et så fremoverlent, engasjert og løsningsorientert miljø. Så kan jeg bruke kompetansen min til å sørge for at vi har gode rutiner og prosesser for å lykkes sammen, fortsetter hun.

Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger, er svært fornøyd med signeringen.

– Diana er en av de mest erfarne og dyktigste prosjektlederne i bransjen. Hun er en stjerne rett og slett! Vi tror hun vil gli rett inn i Trigger, og vi har veldig tro på at hennes kompetanse vil bidra til å sikre resultater både internt og eksternt. I tillegg kjenner jeg Diana godt fra før, siden vi har vært kollegaer tidligere, sier Kristoffersen.

Von Hall har jobbet med en bred portefølje av kunder fra mange ulike bransjer i anerkjente byråer. Det tror hun kommer godt med som prosjektleder i Trigger.

– Jeg er vant til å samarbeide med et bredt og variert nettverk av folk. Jeg er nok ganske god på relasjonsbygging, og flink til å skape tillit. Og så er jeg opptatt av å være strukturert, men også serviceinnstilt og blid, sier von Hall.

Til tross for solid erfaring håper hun også å videreutvikle seg gjennom både små og store prosjekter i Trigger.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med mange nye og spennende kunder. Og så ser jeg frem til å lære PR-faget bedre å kjenne. Det blir nytt og interessant for meg, avslutter prosjektlederen.

Powered by Labrador CMS