Olaf Erlend Gundersen, er ansatt som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen. Foto: UiB

UiB har ansatt ny kommunikasjonsdirektør

Som UiA går UiB for en mann de alt hadde blant sine ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Etter å ha fungert i jobben siden oktober, er jeg nå takknemlig for å ha fått tilliten til å fortsette i en jobb som oppleves som både meningsfylt og givende.

Det sier Olaf Erlend Gundersen, som er ansatt som kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Bergen, i en pressemelding.

Gundersen har vært konstituert i rollen som kommunikasjonsdirektør siden høsten 2020. Før det jobbet han fra 2017 som deskleder ved universitetets kommunikasjonsavdeling. Han har 18 års erfaring fra media og kommunikasjon, og har de siste ti årene innehatt ulike lederroller. Han har blant annet jobbet som journalist og vaktsjef i ulike NRK-redaksjoner, og har vært redaksjonsleder og vaktsjef i TV2-nyhetene.

– God kommunikasjon er viktig for at samfunnet rundt oss skal kunne bli kjent med og ta i bruk den kunnskapen. Med 22 000 studenter og ansatte er det også en viktig oppgave å bidra til en informert organisasjon og et opplyst universitetsdemokrati. Det motiverer meg å bidra til nettopp dette, sier den nyansatte kommunikasjonsdirektøren i pressemeldingen.

– Jeg er veldig glad for at vi nå har fått Olaf med oss i stillingen permanent. Han har bred erfaring fra mediebransje og kommunikasjonsarbeid, sier universitetsdirektør Robert Rastad.

Powered by Labrador CMS