Tante Randi må fjerne nipps i skapet, for under Gulltaggen 2022 ble det totalt sju priser.
Tante Randi må fjerne nipps i skapet, for under Gulltaggen 2022 ble det totalt sju priser.

Tante Randi vant sju av sju mulige priser under Gulltaggen

– Føler litt på janteloven, men heldigvis har vi «Tanteloven» som skal kontre den, sier Tore Woll.

Publisert Sist oppdatert

Tante Randi må rydde plass i premieskapet etter onsdagens Gulltaggen. Byrået i Storgata kunne juble over flest gull sammen med Try, samt spesialprisene «Årets nyskapning» og «Best in show».

Tantene kan juble over totalt tre gull, to sølv og to bronse, samt spesialprisene. Hele ni ganger ble gjengen applaudert opp på Gulltaggen-scenen på Høymagasinet i Oslo onsdag kveld.

– Vi hadde sju bidrag på shortlist, og alle bidragene resulterte i metall. Wow, sier kreativ leder i Tante Randi, Tore Woll til KOM24.

Byrået vant for «Anbefal Mangfold» for IMDi og @faddern for Ferdi film.

– Helt sinnssykt

Sammen med tantene som tok turen og daglig leder Joachim Skageng, prøver Woll å oppsummere alle prisene. Gjengen kom seg så vidt ned fra scenen, før de måtte snu å ta imot en ny pris.

– Det er helt sinnssykt for et lite miljø som oss som lager x antall jobber i året og har en så god uttelling. Uten å ha noe statistikk tenker jeg det er ganske godt gjort.

Han legger til at «Anbefal Mangfold» var et vanskelig case å jobbe med.

– Dette er et case som ikke lages på en uke, det lages over lang tid, og teamet vårt jobbet med dette i et halvt år.

I tillegg ansatte de en person for å bare søke jobber.

– Dette er faktisk ideen vi vant anbudet med, dette var grunnideen, og deretter har kampanjen blitt til over tid, men ideen var den samme.

IMDi har vært sentrale for å få tak i bedriftstopper.

– De har vært sinnssykt flinke og bidratt til at det ble dette caset.

Føler på janteloven

Woll og Skageng innrømmer at de hadde blitt skuffet om det ikke ble noen priser i løpet av kvelden, og de er stolte, selv om det var uventet at de skulle gjøre rent bord.

– Det er deilig å hente hjem priser, men jeg føler litt på janteloven, men heldigvis har vi «Tanteloven» som skal kontre den, så vi skal få lov til å føle oss bra og glede oss over alle prisene.

Ikke alle som har jobbet med caset var med til Gulltaggen.

– Det er flere tanter som fortjener hyllest, i tillegg til folka fra DAYTWO, Mindshare og IMDi. Det har vært en bra samling mennesker som har bidratt, og det tror jeg ofte er en godt tegn på en god jobb og at den har vært godt forankret, avslutter Skageng.

Powered by Labrador CMS