– Når jeg i tillegg får jobbe med så mange flinke og engasjerte mennesker som virkelig brenner for markedsføring, teknologi og litteratur så var det rett og slett umulig å si nei.

BookBeat ansetter markedsansvarlig for Norge

Thea Sørum er hentet inn for å lede markedsavdelingen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Da BookBeat tok kontakt var det ingen tvil! Det å få være med å bygge opp en merkevare og tjeneste som BookBeat i Norge er den ultimate utfordringen, både personlig og faglig, for en markedsføringsnørd som meg, sier Thea Sørum i en pressemelding onsdag.

Hun er ny markedsansvarlig for Norge, og har erfaring som Digital Specialist i Precis Digital, samt en master i strategisk merkevarebygging fra Copenhagen Business School.

– Når jeg i tillegg får jobbe med så mange flinke og engasjerte mennesker som virkelig brenner for markedsføring, teknologi og litteratur så var det rett og slett umulig å si nei.

– Viktig å jobbe både bredt og spisst

William Jakoby som er Head of Expansion i BookBeat, er svært fornøyd med ansettelsen, og sikker på at de har funnet riktig kandidat til oppgaven.

– Knallsterk rekruttering, om jeg skal si det selv! Med et talent som Thea i spissen for markedsføringen vår føler jeg meg trygg på at når sommeren kommer vil det ikke være en eneste nordmann som ikke har fått med seg at BookBeat er lansert i Norge.

De neste månedene vil den nylanserte strømmetjenesten fylle på biblioteket med lyd- og e-bøker fra de fleste store norske forlagene, og med det runde godt over 500.000 tilgjengelige bøker. Noe som gir den ferske markedssjefen mye å spille på når de første kampanjene skal på lufta.

– Med et så stort utvalg er det viktig å jobbe både bredt og spisst i markedsføringen for å matche de riktige bøkene med de riktige personene. Vi har nylig booket de første store kampanjene våre. Her vil vi naturligvis bruke litt plass nå i starten til å fortelle hva BookBeat er, men hovedfokuset vil være å løfte fram alle de gode bøkene fra forlagene og få enda flere til å oppdage gleden av å strømme norske bøker. Noe jeg gleder meg veldig til, sier Sørum.

Powered by Labrador CMS