Nyansatt SoMe-kreatør Therese Norum (t.h) sammen med byråleder Siri Platou i Elg
Nyansatt SoMe-kreatør Therese Norum (t.h) sammen med byråleder Siri Platou i Elg

Elg har hanket inn SoMe-talent fra «Snaponomi»

Therese Norum er ansatt som SoMe-kreatør: – Et perfekt tilskudd, sier Platou.

Publisert

– Elg er en leken og ambisiøs gjeng som jeg har vært fan av lenge. De bobler over av kreativitet og kunnskap, og jeg har gledet meg skikkelig til å få bli med på laget!, sier Norum i en pressemelding onsdag.

Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals, og kommer rett fra stillingen som kreatør og innholdsprodusent for SoMe-konseptet «Snaponomi» med Luksusfellen-økonom Lene Drange.

– Therese er et stort SoMe-talent med imponerende erfaring fra både Snapchat, Twitter og Instagram. Organisk innhold er noe kundene i større grad skjønner viktigheten av, sier byråleder Siri Platou.

– Definisjonen på et multitalent

Hos Snaponomi og Lene Drange har hun utviklet ny strategi, logo og visuell profil, som har skapt stor organisk vekst for konseptet både på Snapchat og Instagram. Sistnevnte kanal har hatt en økning fra 1.900 til dagens tall på nesten 17.000 følgere – og økningen har skjedd kun organisk, uten en eneste krone i spending.

I tillegg til Snapchat og Instagram har hun vært innom Twitter og Facebook, og har en allsidig erfaringsbakgrunn fra både journalistikk, manus, kommunikasjon, samt idé- og konseptutvikling.

– Hun er virkelig definisjonen på et multitalent som kan alle aspekter ved sosiale medier. Elg har en bevisst strategi på å styrke seg på kanalkreativitet og Therese er et perfekt tilskudd, avslutter Platou.

Norum tiltrådte stillingen 1. februar og er allerede i gang på flere prosjekter.

Elg ble startet som et datterselskap av HyperRedink i 2018, men ble i oktober 2021 et selvstendig selskap i Ahead Group, som består av byråene Oculos, Hyper, Nova Vista, Retail House Varejo og Elg.

Powered by Labrador CMS