Børge Aanestad går fra stillingen som salgsdirektør i Schibsted Marketing Services til leder for salg og marked i rørleggerkjeden Varme og Bad.

Børge Aanestad går fra stillingen som salgsdirektør i Schibsted Marketing Services til leder for salg og marked i rørleggerkjeden Varme og Bad.

Børge går fra Schibsted etter åtte år i bransjen

Blir salgsleder for rørleggerkjeden Varme og Bad.

Publisert

Etter seks år går Børge Aanestad fra stillingen som salgsdirektør i Schibsted Marketing Services. Fra 1. september trer han inn i stillingen som leder for salg og marked på kjedekontoret til Varme og Bad.

Han startet som markedsdirektør i Stavanger Aftenblad, han har totalt hatt åtte år i Schibsted.

– Muligheten i VB var noe jeg kjente trigget meg, og det blir spennende å være på andre siden av bordet. Når det er sagt, så har jeg hatt kjekke år i Schibsted og når jeg slutter går også ting veldig bra - det må vel være god timing, sier Aanestad til KOM24.

Klare forventninger

I den nye jobben skal han gjennomføre strategien for marked og salg, i tillegg vil det bli viktig for han å forstå en ny bransje i et nytt selskap.

– Varme og Bad har klare forventninger om vekst i årene som kommer, så det blir min overordnede målsetting å forfølge alle muligheter som er i retning av de målene vi setter oss.

– Jeg gleder meg å bli med på videre prosjekter sammen med dem.

Aanestad har stadig vært imponert over selskap han nå skal jobbe for. Med mange spennende planer for vekst i årene som kommer, får han muligheten til å jobbe i en kjede med fagfolk fra hele landet.

Ny bransje

Etter noen gode møter med daglig leder i Varme og Bad, Øystein Kjellsen, fant Aanestad ut at dette var en spennende utfordring som han måtte takke ja til.

- Hvilke forventninger har du til din nye arbeidsplass?

– Som ny forventer jeg vel at jeg får en god velkomst, men egentlig mest at jeg møter folk som åpent forteller om Varme og Bad og bidrar til at jeg raskt kan får et godt overblikk.

Han gleder seg til å bli kjent med bransjen og selskapet. Som leder forventer han at alle jobber for strategien som er lagt, og at folkene gjør det beste de kan.

– Dette er en ny bransje for meg som jeg gleder meg å blir kjent med, og da trenger jeg nok litt hjelp fra mange i starten. Gode prestasjoner er alltid mest gøy sammen med andre, avslutter Aanestad.

Powered by Labrador CMS