Fra venstre bak, rådgiver Mikael Børter Eriksson, kreativ leder Mathias Friis, daglig leder Børge Vike Sandengen, foran fra venstre, leder for teknologi Paolo Paes, kommersiell leder Marie-Louise Alvær og konseptutvikler og designer Christian Aune.

Sluttet i PHD - nå har hun fått ny jobb

Marie-Louise Alvær går inn i teknologiselskapet Daytwos lederteam.

Publisert

Teknologiselskapet Daytwo skriver i en pressemelding at Marie-Louise Alvær, tidligere administrerende direktør i mediebyrået PHD, trer inn i selskapets lederteam. 

Alvær bringer med seg omfattende erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen, og vil fokusere på å utvide Daytwos rekkevidde innenfor merkevareutvikling og innovasjonsstrategier, står det i meldingen.

Oslobaserte Daytwo jobber i krysningen av design, teknologi, og innovasjon, med kunder innen eiendom, bil, bank, reise og retail. Selskapet samarbeider også med flere design- og reklamebyråer.

– Med Marie Louise på laget får vi verdifull kommersiell og strategisk kompetanse. Hennes lederegenskaper og markedsinnsikt gjør oss bedre rustet til å identifisere og realisere vekstmuligheter for våre kunder, og bidrar ytterligere til å styrke vår posisjon som en innovasjonspartner, sier Børge Sandengen, daglig leder i Daytwo.

Marie-Louise Alvær har de siste syv årene ledet mediebyrået PHD, og har i en årrekke jobbet strategisk med noen av Norges største merkevarer.

– Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe med problemstillinger nærmere kjernen av kunders virksomhet. I dag går merkevarebygging, brukeropplevelse, produkt- og tjenesteutvikling hånd i hånd, og innovasjon må være en del av de daglige diskusjonene i en bedrift, sier Alvær.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS