Programleder for Forræder, Mads Hansen, og forfatter og spiller, Anne B. Ragde. Førstnevnte er nå medeier i et nytt byrå.

Mads Hansen medeier i nytt profil- og innholdsbyrå

Sammen med tidligere VG-ansatte og komikermiljøet «Humornieu», har flere TV-kjendiser gått inn i et nytt profil- og innholdsbyrå.

Publisert Sist oppdatert

Casa Media har nå lansert profilene i det nyoppstartede selskapet som blant annet har Mads Hansen og Petter «Katastrofe» på eiersiden. 

Det melder selskapet selv i en pressemelding.

I tillegg er skiskytter Tiril Eckhoff, programleder Anne Rimmen og forloveden Ailo Gaup i stallen, sammen med VGTV-profil Jon Martin Henriksen, lege og TV-personlighet Kaveh Rashidi, kommentator og programleder Marius Skjelbæk og Youtuber «Johans». 

- Jeg gleder meg veldig til å kunne kaste ball med så mange flinke og kreative hoder. Forhåpentligvis kan jeg bringe noe til bordet selv også - både som profil og eier, kommenterer Mads Hansen i pressemeldingen.

Hansen forlot i fjor sommer Max Social for å gå til Brandpeople. Nå er det altså videre til byrå nummer tre. 

Daglig leder er Thor-Erik Claussen, tidligere TV-sjef i VGTV. 

Eks-VGTVer Jamel Rake har ansvaret for profilene mens tidligere sponsorsjef i VG, Simen Gjerstad, også ble med på flyttelasset fra Akersgata 55 i sommer og har nå ansvaret for forretningsutvikling i Casa Media. 

– Vi skal hjelpe profilene med det vi føler vi kan best; innhold og kommersiell utvikling. Tanken er at vi skal bruke vår erfaring fra TV-underholdning og overføre den til scenen og ut i det kommersielle markedet. Så langt har det vært veldig god respons, sier Claussen.

Han sier i pressemeldingen at de ikke er et tradisjonelt management og ønsker ikke å bygge en stor profilstall, men heller bruke kreftene på å gi profilene hjelpen de fortjener. 

Komiker Morten Ramm er hovedaksjonær i Humornieu og ser frem til samarbeidet med Casa Media.

– Det virker som ledelsen har kontroll på sakene sine, og har god framdrift allerede, så her skal jeg bare inn å bidra med mitt, kommenterer Ramm.

Investorene Ole og Denise Anfinnsen er også på eiersiden i det nystartede selskapet.

Powered by Labrador CMS