Trine Lie Larsen danket ut 37 andre i kampen om toppjobb i Bufdir.

37 ville bli ny kommunikasjonsdirektør i Bufdir. Trine fikk jobben

Den nye kommunikasjonsdirektøren i Bufdir begynner 1.juni.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Trine Lie Larsen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Bufdir.

I stillingsutlysningen la Bufdir vekt på at de ønsket seg en strategisk sterk og uredd kommunikasjonsdirektør som «brenner for å bidra til gode oppvekstsvilkår for barn, ungdom og deres familier».

I følge søkerlisten, som KOM24 har fått innsyn i, var det 37 mennesker som søkte på toppleder-jobben i Bufdir. Larsen forteller hvorfor hun ønsket seg denne jobben:

– Først og fremst fordi jeg er engasjert i samfunnsoppdraget til Bufdir. Det har mange likheter med samfunnsoppdraget til skolene, sier Larsen som kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Utdanningsetaten.

– Det å jobbe for barn og familier i sårbare situasjoner og med likestilling er felt jeg brenner for. I tillegg synes jeg det er spennende å jobbe med kommunikasjon i staten, og i Bufdir er det stor bredde i oppgavene, som gjør det kommunikasjonsfaglig interessant.

I Utdanningsetaten har hun jobbet i syv år, og før det har hun blant annet ledet avdelingen for myndighetskontakt i det norske kommunikasjonsbyrået JKL. Hun har også tidligere vært politisk rådgiver i kultur- og kirkedepartementet.

– Hva blir de viktigste oppgavene for deg, når du har kommet deg på plass i den nye jobben?

– Det er vanskelig å si så tidlig hva som blir de viktigste oppgavene for meg, men jeg ser at Bufdir har stort og komplisert oppdrag, og stor bredde i de kommunikasjonsfaglige oppgavene. Jeg gleder meg til å lede arbeidet med interessante oppgaver innenfor intern- og ekstern kommunikasjon og med kampanjearbeid.

Larsen erstatter Anne Hafstad, som blir ny ansvarlig redaktør i fagbladet Sykepleien.

Som kommunikasjonsdirektør vil Larsen bli medlem av direktoratets toppledelse og hun blir en nær rådgiver og tilrettelegger for Bufdirs direktør, Mari Trommald. Den nye kommunikasjonsdirektøren kommer til å lede et team på åtte medarbeidere, og i tillegg ha et faglig ansvar for kommunikasjonssjefene på de fem ulike regionkontorene.

Hun tiltrer den nye stillingen 1.juni.

Powered by Labrador CMS