F.v. Tor-Erik Humlen, Sondre Nordnes og Camilla Birkeland.
F.v. Tor-Erik Humlen, Sondre Nordnes og Camilla Birkeland.

SpareBank 1 med sparesatsing – henter podkastansvarlig og medieveteran: – Et taktskifte

Tor-Erik Humlen og Camilla Birkeland melder overgang til finansbransjen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er skikkelig stolte av at Tor-Erik og Camilla velger oss. To ekstremt bra fagpersoner og mennesker som blir viktige brikker i vår storsatsing på spare- og investeringsinnhold. Vi henter fra øverste hylle når vi nå skal gi nordmenn kunnskapen de trenger for å investere sparepengene riktig, sier leder for forretningsutvikling i SpareBank 1 Forvaltning, Sondre Nordnes.

Og omtaler overgangene som viktige.

– Ansettelsene markerer et taktskifte hos oss.

Under kraftig press

Nyetablerte SpareBank 1 Forvaltning ønsker å øke sparingen i samfunnet og Nordnes mener det aldri har vært viktigere å spare langsiktig.

– Velferdsstaten er under kraftig press. Vi blir flere og eldre. Det er faktisk tvingende nødvendig at vi sparer selv. Derfor er det så viktig for oss å øke forståelsen for sparing og gjøre det enkelt å komme i gang. Med sin spisskompetanse på innhold vil Camilla og Tor Erik gi oss et skikkelig løft for å skape innhold som forenkler sparing og som løfter kunnskapsnivået hos folk flest.

– Midt i blinken

Camilla Birkeland har lang fartstid i Kapital og Hegnar Media, blant annet som redaksjonssjef og nyhetssjef.

– Rollen som digital redaktør i SpareBank 1 Forvaltning er midt i blinken for meg som er utdannet samfunnsøkonom og har mer enn 20 års erfaring fra finansmedia. Det er kjempespennende å ha så mange kompetente mennesker tilgjengelig, sier Birkeland.

Tor Erik Humlen er podkastansvarlig i PLAN-B. Han har hatt ansvar for flere av Norges største kommersielle podkaster, med rundt 1,5 millioner nedlastinger i måneden.

Kundeundersøkelser i SpareBank 1 viser at kunnskap og forståelse er blant de største hindringene for å komme i gang med langsiktig sparing.

– Nettopp derfor er det veldig spennende å bli en del av en gjeng som skal øke kunnskapen om og forenkle sparing for folk. SpareBank 1 Forvaltning har et viktig samfunnsoppdrag og skyhøye ambisjoner, sier Humlen.

Powered by Labrador CMS