Fredrik Moracchioli Lura (24) klar for Høyres kommunikasjonsavdeling.

Høyre henter PR-talent fra Geelmuyden Kiese

- Jeg er utrolig glad og stolt.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er så heldig at jeg skal få jobbe med Norges ledende politikere på flere viktige områder. En slik mulighet er helt unik, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på dette arbeidet, sier Fredrik Moracchioli Lura i en pressemelding.

24-åringen fra Ålgård i Rogaland kommer fra en stilling som konsulent i Geelmuyden Kiese, der han i to år har jobbet med finansiell kommunikasjon, krisehåndtering og strategisk rådgivning for kunder. 

– Jeg har hatt en fantastisk tid i GK, gått en god skole og fått jobbet med noen av de mest spennende sakene i Norge sammen med mange flinke folk. Det er verdifulle erfaringer jeg tar med meg inn i Høyres stortingsgruppe, sier Lura.

I Høyre blir han kommunikasjonsrådgiver med særlig ansvar for næringspolitikk og justispolitikk.

Lura er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og har erfaring som journalist fra både Finansavisen og Gjesdalbuen fra tiden før han kom til GK.

Han hadde første arbeidsdag for Høyre på Stortinget torsdag denne uken.

Høyres kommunikasjonssjef Cato Husabø Fossen har dette å si om nysigneringen.

– Han kommer inn forberedt og full av ideer, og det vitner om at han allerede har skjønt at vi er et sted der initiativets makt rår. Det er en tillitserklæring til oss at noen av de største PR-talentene der ute gjerne vil jobbe i Høyre. Og vi viser han stor tillit ved å gi ham kommunikasjonsansvaret for viktige politikkområder i tiden frem mot stortingsvalget neste år.

– Fredrik har gjort et veldig godt inntrykk på oss både faglig og menneskelig. Vi tror han kommer til å passe godt inn i laget vårt, og være en solid støtte for politikerne våre, sier informasjonssjef Iris Tveten.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS