Cecilie Eriksrud blir daglig leder i Max Social

Cecilie Sørum Eriksrud tar over sjefsrollen i Max Social

Skal løfte selskapet til nye høyder.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi er strålende fornøyde med at Cecilie har valgt å takke ja til denne jobben, og samtidig påta seg ansvaret for å bringe Max Social over i en ny fase sammen med den dyktige gjengen som har vært med på selskapets reise hittil, sier Thomas Manus Hønningstad, styreleder i Max Social i en pressemelding.

Eriksrud erstatter Marte Schei i rollen som daglig leder i Max Social. Schei har valgt å takke ja til en annen jobb utenfor Schibsted-konsernet.

– Cecilie har «hele pakka». Hun har kommersiell teft, er drevet av vekst, og er vant til å jobbe med nye forretningsmodeller. I tillegg har hun mangeårig bakgrunn fra Schibsted. Det gir henne et glimrende utgangspunkt for å legge til rette for synergier med andre miljøer i konsernet, som for eksempel VGTV, Podme, Partnerstudio og Matkanalen, sier Hønningstad.

Høye ambisjoner for videre vekst

Eriksrud kommer fra rollen som Sales and Brand Development Director i Schibsted Marketing Services, der hun har ledet et miljø som har jobbet i skjæringspunktet mellom reklameprodukter, merkevarer og salgsorganisasjonene. Før det var hun leder for produkt- og konseptutvikling i VG. Eriksrud har også vært salgsdirektør i VG, og vikarierte på et tidspunkt som daglig leder for daværende VG Partnerstudio i en periode på seks måneder. Max Socials nye leder har også nesten 11 år bak seg i mediekonsernet NENT.

– Jeg er veldig glad for å få en ny og spennende mulighet i Schibsted. Å få lov til å jobbe sammen med den dyktige og erfarne gjengen i Max Social ser jeg på som et stort privilegium. Nå blir min viktigste oppgave å sikre at vi fortsetter å vokse og styrke vår posisjon i markedet. Det skal vi gjøre gjennom å utnytte synergiene internt i Schibsted i mye større grad, og gjennom verdifulle samarbeid med eksterne partnere, sier Eriksrud i pressemeldingen.

Skal utforske nye muligheter

Eriksrud ønsker også å utforske nye muligheter når hun nå tar over ansvaret for Max Social.

- Vi skal se på nye mulige innovasjonsområder og prioritere knallhardt. De kampene vi velger oss, skal vi vinne. De neste månedene skal jeg ta initiativ til mange kaffeprater for å bli bedre kjent med både kolleger, profiler og kunder. Jeg har store ambisjoner for Max Social, og de skal vi nå gjennom å jobbe godt og målrettet sammen, sier Eriksrud.

Styreleder Hønningstad berømmer også avtroppende leder Marte Schei for innsatsen i Max Social.

– Marte skal ha en stor del av æren for at selskapet er der det er i dag. Hun har en sterk drivkraft og lidenskap for det hun holder på med, som har vært avgjørende for den veksten vi har opplevd. Nå ønsker vi henne lykke til videre i ny jobb, sier Hønningstad.

Schei ønsker Eriksrud lykke til i sin nye rolle, og gleder seg til å følge med på fortsettelsen fra sidelinjen.

- Å få være med og etablere Max Social har vært ekstremt spennende. De gode resultatene, både økonomisk og strategisk, viser at vi har gjort mye riktig. At det er akkurat Cecilie som skal ta dette videre er en styrke for selskapet, og jeg gleder meg til å følge med på fortsettelsen. Nå skal vi først sikre en god overlevering sammen, så ser jeg veldig frem til å kunne ta fatt på ny rolle i nytt selskap. Der venter oppgaver både i Norge og internasjonalt. Å få jobbe strategisk på tvers av land har lenge vært en drøm for meg, så den nye jobben min er som skreddersydd for meg, sier Schei.

Powered by Labrador CMS