GlobalConnect velger oppstartsselskapet HER Agency

– Viktig å signere signalkunder som GlobalConnect, sier daglig leder og medgründer i HER Agency, Liva Kalve.

Publisert

– I GlobalConnect har vi en tydelig ambisjon om å gjøre visjoner til virkelighet gjennom å koble sammen mennesker, virksomheter og samfunn. Vi tror også på å jobbe med gode samarbeidspartnere som deler den ambisjonen, og HER Agency har spennende visjoner som vi sammen skal gjøre til virkelighet, sier Markeds- og kommunikasjonssjef i GlobalConnect Norge, Christian Kamhaug i en pressemelding onsdag.

Selskapet er en av Nordens ledende leverandører av lynrask fiber og nettverksløsninger. Kamhaug melder allerede om gode resultater av samarbeidet.

– Vi synes det er superspennende å jobbe med den sultne og ambisiøse lille gjengen i HER Agency, og vi gleder oss til fortsettelsen.

– Takker for tilliten

HER Agency har spisskompetanse innen søkemotoroptimalisering, annonsering, sosiale medier, digital strategi, innholdsproduksjon og optimalisering av hjemmesider.

– Vi takker først og fremst for tilliten! For et oppstartsselskap som oss er det viktig å signere signalkunder som GlobalConnect. Allerede etter kort samarbeid har vi satt pris på de utfordringene vi har fått, og vi liker veldig godt måten vi jobber sammen på, sier daglig leder og medgründer i HER Agency, Liva Kalve.

Gründerselskapet som ble stiftet av Kalve og Thea Marlen Herstad, har i dag to fast ansatte, og et par tilknyttede freelansere.

– Akkurat nå har vi den luksusen at vi i perioder har litt for mye å gjøre. Vi ser jo hva kundene våre trenger hjelp til, og vil gjerne kunne tilby hele tjenestespekteret, sier medgründer Herstad.

Powered by Labrador CMS