F.v. Christian Kamhaug, Stine Trulsen, Anne Josephine Rutherford og Kristian Brandsberg.
F.v. Christian Kamhaug, Stine Trulsen, Anne Josephine Rutherford og Kristian Brandsberg.

GlobalConnects nye markeds- og kommunikasjonsteam på plass

– Det er nok av spennende utfordringer for oss som helt nytt team å ta tak i. GlobalConnect har ambisiøse vekstmål i det norske markedet, og teamet vårt har en viktig rolle i dette arbeidet, sier Christian Kamhaug.

Publisert Sist oppdatert

GlobalConnect Norge har ansatt Kristian Holst Brandsberg som Digital Marketing Specialist og Anne Josephine Rutherford som Marketing Manager.

Christian Kamhaug ble i vinter ansatt som Markeds- og kommunikasjonssjef, og startet i stillingen 2. mai. Med den siste ansettelsen er GlobalConnects norske markeds- og kommunikasjonsavdeling komplett.

Har valgt team fra øverste hylle

– Jeg er veldig glad for at vi har fått på plass et så faglig sterkt team. Det er stor etterspørsel etter nettopp denne typen kompetanse om dagen, og sånn sett har det vært en enorm luksus å kunne velge på øverste hylle. Både Anne Josephine og Kristian har tung kompetanse og erfaring fra å jobbe med B2B-markedsføring, og jeg er veldig trygg på at vi skal nå våre mål med de to som stammen i vårt markedsføringsteam, sier Markeds- og kommunikasjonssjef i GlobalConnect Norge, Christian Kamhaug i en pressemelding.

Rutherford kommer fra stilling som partner og rådgiver i Inbound Group, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI og som kjemiingeniør. Hun skal fokusere på større kunder, og begynner i GlobalConnect i juli.

Brandsberg har en bachelor i markedsføring fra Handelshøyskolen BI, og har de siste årene drevet som selvstendig konsulent innen digital markedsføring. Tidligere har han drevet markedsarbeidet for Self Storage Group, og han har vært på plass siden slutten av mars og jobber primært mot SMB-markedet.

Ambisiøse vekstmål

I tillegg til Kamhaug, Brandsberg og Rutherford, består GlobalConnects norske markeds- og kommunikasjonsavdeling av kommunikasjonsspesialist Stine Trulsen som har vært i selskapet siden 2019.

Nå skal vi alle bli litt bedre kjent med hverandre, selskapet og bransjen, samtidig som vi skal løfte merkevaren og bidra til fortsatt gode salgsresultater for GlobalConnect i Norge, sier Kamhaug.

GlobalConnect er en leverandør av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. Selskapet er eid av det svenske private-equity-fondet EQT, og er resultatet av en rekke oppkjøp og fusjoner i det nordiske markedet de siste årene. Selskapet het tidligere Broad net i Norge og har norsk hovedkontor på Fornebu.

Powered by Labrador CMS