Filmene er filmet i selfie-modus for å passe best mulig inn i det miljøet de skal brukes i.
Filmene er filmet i selfie-modus for å passe best mulig inn i det miljøet de skal brukes i.

Ny SoMe-kampanje fra Merkle for Flybussen

De kreative uttakene må spille på lag med algoritmene, derfor er filmene laget med GoPro og filmet i selfie-modus.

Publisert

– Nå som Flybussen endelig er tilbake på veien igjen, er det viktig å synliggjøre tilbudet vårt for både nye og eksisterende kunder. Nylig har vi startet å kjøre via Sagene og Torshov for å gi flere i Oslo muligheten til å reise direkte til flyplassen, uten å måtte bytte fremkomstmiddel, sier markedsføringsleder hos Flybussen Monica Strøm, i en pressemelding mandag.

De har brukt tiden godt gjennom pandemien.

– Selv om vi har hatt perioder med innstilte ruter, har vi benyttet tiden til å forbedre og lansere ny nettside. Målet er å øke trafikken dit, ved hjelp av blant annet denne kampanjen.

Som skal vise at du slipper å pendle med ulik kollektivtransport på vei til flyplassen hvis du kjører med Flybussen og bor i Oslo. Merkle står for idé og kampanje i Flybussens nye kampanje.

Filmet i selfie-modus

– Dette ville vi fortelle gjennom troverdige historier som sklir rett inn i det en vanligvis ser på mobilskjermen, sier Vilde Sæther Haagenrud, som er kreatør hos Merkle.

Resultatet ble en kampanje til sosiale medier som skal gå gjennom 2021 og 2022, med julen som startskudd.

– Flybussen har noen tydelige fordeler som vi ønsker å vise til Oslos befolkning. Idéen ble utviklet av vår kreatør og deretter presentert for Flybussen, som elsket den. Det var kort vei fra idé og skisser til innspilling og ferdigstillelse, det er akkurat sånn vi elsker å jobbe med Flybussen, forteller kundeansvarlig og rådgiver i Merkle, Christine Bergby.

Merkle jobber både med teknologi og kreativitet, og det er derfor viktig at de kreative uttakene spiller på lag med algoritmene og utnytter plattformene best mulig. Filmene er laget med GoPro og filmet i selfie-modus for å passe best mulig inn i det miljøet de skal brukes i.

Powered by Labrador CMS