– Samferdsel er et stort, utfordrende og viktig område, sier Julie Lovise Green Holten.

OFV henter rådgiver fra Civita

– Jeg ser frem til å jobbe med kommunikasjon og synlighet for en organisasjon som aktivt jobber tett opp mot politikere og myndigheter.

Publisert

Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) har ansatt Julie Lovise Green Holten (28) som ny rådgiver. Hun kommer fra stillingen som rådgiver i tankesmien Civita.

– Julies bakgrunn og erfaring gir OFV ytterligere styrke, og vi er glade for å ha fått henne med på laget, sier OFV-direktør Øyvind Solberg Thorsen, i en pressemelding.

OFV er en politisk uavhengig medlemsorganisasjon som arbeider for tryggere, bedre og mer effektive veier i Norge, og publiserer i tillegg en egen statistikk om bilsalget og kjøretøyparken.

Holten er utdannet historiker, og har bakgrunn fra blant annet Høyre og Drivkraft Norge. Hun startet arbeidet som rådgiver i OFV i begynnelsen av desember.

– Samferdsel er et stort, utfordrende og viktig område. Det er det som knytter vårt langstrakte land sammen. Jeg ser frem til å jobbe med kommunikasjon og synlighet for en organisasjon som aktivt jobber tett opp mot politikere og myndigheter for å nå OFVs mål, sier hun.

Holten inngår i den delen av OFV som arbeider med vei- og samferdselspolitikk, og hun skal jobbe både med politikk og kommunikasjon knyttet opp mot det politiske arbeidet i OFV. I tillegg skal hun også arbeide med SoMe som et ledd i målet om å styrke OFVs tilstedeværelse og synlighet i medier på ulike flater.

Powered by Labrador CMS