Dennis Højland Nyegaard er Country Manager i Clear Channel.

Clear Channel blir partner med Pride Oslo

Clear Channel er nå partner med Pride Oslo. Sammen skal vi løfte frem og spre Prides viktige budskap til tusenvis av mennesker rundt om i Norge.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Clear Channel skal bidra til å spre budskapet om folks likeverd gjennom vår digitale plattform. Dette gjør vi gjennom kampanjer vi har utviklet sammen, som tar for seg holdninger, bidrar til økt kunnskap og opplyser om planene for selve arrangementet, forteller Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard, i en pressemelding.

Med 42.000 flater rundt om i Norge, når Clear Channels nettverk ut til millioner av mennesker på steder der de bor og beveger seg. Utendørsreklame har i tillegg svært høy oppmerksomhet, og har dermed en reel påvirkning på dem som eksponeres. Den sosiale utviklingen og fremgangen har ofte startet med å ta sin plass i det offentlige rom. Det gir Clear Channel både et stort ansvar og en stor mulighet.

– Vi i Clear Channel ønsker å bidra til et bedre samfunn. Et godt samfunn, mener vi er et inkluderende samfunn der alle er akseptert uavhengig av etnisitet, religion, seksuell identitet eller kjønnsuttrykk. Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Jeg er derfor stolt over at vi er Pride-Partner, sier Højland Nyegaard.

Frivillighet, mangfold og solidaritet

Leder i Oslo Pride, Inger Kristin Haugsevje, mener Clear Channel er en viktig partner for å få budskapet ut til hele Norge.

Inger Kristin Haugsevje.

– Vi er veldig stolte av dette samarbeidet, og synes det er stas at en stor aktør som Clear Channel støtter våre kjerneverdier: Frivillighet, mangfold og solidaritet. Gjennom partnerskapet får vi en unik mulighet til å nå mennesker vi vanligvis ikke ville nådd. Dette hjelper oss mot målet om å sikre en mangfoldig rekruttering og en mer inkluderende festival, sier Haugsevje.

Engasjement utover landets grenser

Clear Channels engasjement for Pride går også utenfor Norges grenser. Sommeren 2021 samarbeidet Clear Channel med WorldPride i København og Stockholm Pride. I flere år har de hatt et samarbeid med Stockholm Pride. Clear Channel er også engasjert i Pride i Frankrike, Spania, Belgia, Irland, Storbritannia, Nederland og Italia.

Powered by Labrador CMS