«Holidays are coming»-filmen er tilbake på norske TV-skjermer i år.
«Holidays are coming»-filmen er tilbake på norske TV-skjermer i år.

Coca Colas «Holidays are coming» er tilbake på norske TV-skjermer i år

Filmen gjør comeback etter noen års fravær.

Publisert

Etter noen års fravær er Coca Colas «Holidays are coming»-filmen tilbake på TV-skjermen.

– Det er alltid stor etterspørsel etter denne filmen, igjen på grunn av tradisjonen den har blitt. Derfor er vi glade for å kunne fortelle at den er tilbake på norske TV-skjermer etter noen års fravær, sier markedssjef i Coca-Cola Norge, Tonje Haugen i en melding.

«Holidays are coming» har blitt vist helt siden 1995, men ble i 2020 erstattet av filmen «Chimney» for å markere 100 år med Coca Cola-reklame i julen. Dette var basert på Colas nye konsept, «Real Magic».

– Etter noen uker vil den avløses av fjorårets film, «Chimney», med sitt budskap om samholdet som oppstår mellom mennesker når vi møtes i ulike situasjoner, forteller markedssjefen.

Juletraileren kjører også rundt i Norge.

– Det har blitt en tradisjon for mange at juletraileren kommer med alle lysene og sprer stemning, akkurat som man er vant til å se det i filmen.

Og årets turne er snart i gnag.

– De neste ukene vil to like trailere turnere landet rundt, og stoppe på til sammen 59 steder. I fjor spilte vi inn en helt spesiell film over den berømte Tromsøbrua, og denne filmen viser vi nå på nytt i digitale flater.

Powered by Labrador CMS